Menu
Your Cart
Køb for 499,- så sender vi gratis
Kundeservice tlf: 31 32 94 64 (11-15)

Zero Smoke øre-magneter

Zero Smoke øre-magneter
Zero Smoke øre-magneter
-51 %
Zero Smoke øre-magneter
Zero Smoke øre-magneter
Zero Smoke øre-magneter
  • Lagerstatus: 3-7 dages levering
49,-
99,-
Ekskl. moms: 39,-

BLIV RØGFRI MED ZERO SMOKE ØRE-MAGNETER

Når du vælger at stoppe med at ryge, gør du både dig selv og dine medmennesker en tjeneste. Slip for al bøvlet med nikotin-plastre og tyggegummi, og prøv istedet de effektive Zero Smoke øre-magneter. Du bliver røgfri på kun 30 dage og får dem for kun 49,- !


BLIV RØGFRI PÅ KUN 30 DAGE MED ZERO SMOKE

At stoppe med at ryge er et sundt valg, som du helt sikkert ikke vil fortryde. Måske har du prøvet før, men er blevet træt af nikotin-plastre og tyggegummi, eller også har du endnu ikke helt fundet en måde, som fungerer for dig. 


Du har ikke prøvet alt, før du har prøvet Zero Smoke! De anvender en teknologi, som minder om akupunktur og er kendt i det meste af verden – særligt USA.

Dette er en revolutionerende metode, som bruges til at stoppe afhængigheden af rygning, helt uden rod med nikotin- plastre, tyggegummier m.m.

De to Zero Smoke magneter placeres på hver sin side af øret, og skaber dermed et pres, som ligesom akupunktur stimulerer bestemte nervebaner. Den største magnet skal placeres bag på øret, og den mindre foran.

Når magneterne er placeret korrekt, aktiveres neurotransmitterne (signalstofferne), og de fjerner dermed lysten til at ryge. På kun 30 dage bliver din lyst til at ryge reduceret markant, og Zero Smoke angiver at have en successrate på hele 80%.


Se en video her om ZEROSMOKE:


Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
code