Menu
Your Cart

Til Kæledyr

Anti Gø Halsbånd - 100% uskadeligt for hunden Anti Gø Halsbånd - 100% uskadeligt for hunden
-70 %
Dette halsbånd aktiveres når hunden gør og udsender herefter en ultrasonisk lyd, der kun kan høres af hunden. Det er ikke skadeligt og det er muligt at indtale kommandoer. Halsbåndet er vandtæt og remmen er aftagelig. Længden er justerbar fra 25-30 cm.  Anti-gø halsbånd, der er 100% uskadeligt..
119,- 399,-
Ekskl. Moms:95,-
Elbørste til kæledyr Elbørste til kæledyr
-60 %
Denne smarte elbørste til kæledyr fjerner hårknuder på dit kæledyrs hår uden at trække og hive i hårene, så det ikke stresser dit kæledyr.100% smertefrit for dyret.De elektriske forsænkede roterende knive fjerner hårknuderne med et tryk på knappen. Den masserer desuden dit kæledyr, mens du holder bl..
99,- 249,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektrisk negleklipper til hunde og katte og andre dyr Elektrisk negleklipper til hunde og katte og andre dyr
-67 %
Smart elektrisk negleklipper/klørklipper som er skånsom over for dyrenes negle.Den er egnet til alle dyr med negle - f.eks. hunde, katte osv...
99,- 299,-
Ekskl. Moms:79,-
Hårfjerner til kæledyr og tøj Hårfjerner til kæledyr og tøj
-50 %
Er du også træt af hunde- og kattehår over det hele?Denne lille smarte og effektive lydløse hårfjerner fjerner dyrehårene nemt på en ny smart innovativ måde uden at ridse eller skræmme, den er desuden lydløs så det ikke gør dyrene bange. Kan også bruges til at fjerne hår fra tøj og lign. Dit kæ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Hundefrisbee - Super smart og underholdende frisbee til hunden Hundefrisbee - Super smart og underholdende frisbee til hunden
-63 %
Super smart og underholdende frisbee til hunden som kan give den mange timers god motion. Den er lavet til formålet, så den kan holde til legen og vil ikke gå i stykker efter første gang hunden har haft fat i den som mange andre frisbee vil gøre. Leg med og aktiverer din hund oftes muligt, så får..
29,- 79,-
Ekskl. Moms:23,-
Hundereb med bold Hundereb med bold
-34 %
Reb i slidstærkt bomuld med bold.Din hund vil elske at lege med den. Mål: 36 cmVælg mellem to forskellige farver (blå og rød)..
39,- 59,-
Ekskl. Moms:31,-
Hundeskål der får din hund til at spise langsommere Hundeskål der får din hund til at spise langsommere
-50 % Udsolgt
Meget effektiv hundeskål der får din hund til at spise langsommere og fremmer sundheden for din hund da hundens mave ikke kan tåle at spise hurtigt.Det hjælper mod at forebygge fedme og andre sygdomme der kan komme ved at hunden sluger maden for hurtigt og hjælper også de hunde der nogle gange kaste..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Petzoom Hundetæppe Til Bilen Petzoom Hundetæppe Til Bilen
-68 %
Petzoom Loungee er et effektivt hundetæppe til at holde bagsæderne eller bagagerummet rent for snavs, savl og sjap samt give din hund mulighed for god plads at ligge på. Hundetæppet er nemt at montere og passer til de fleste biler samt er det produceret i en kraftigt materiale som kan vaskes i maski..
129,- 399,-
Ekskl. Moms:103,-
Sofatæppe (mikrofiber sofabeskytter til kæledyr) Sofatæppe (mikrofiber sofabeskytter til kæledyr)
NYHED -15 %
Sofatæppet i mikrofibre er designet til at beskytte din sofa mod hundehår, madrester, kaffepletter og hvad man ellers kan risikerer der laver pletter man ikke kan fjerne igen. Passer til de fleste værelser og stuer da det er lavet i vendbart design som komplimentere de fleste steder og er meget..
169,- 199,-
Ekskl. Moms:135,-
Sødt kattehus (Lavet i Nepal - 100% ren uld!)
-50 %
Sød kattehus til katten som fortjener et dejligt og trygt "hjem" i hjemmet. :)Måler: 40x30x40Lavet i Nepal - 100% uld...
349,- 699,-
Ekskl. Moms:279,-
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)