Menu
Your Cart

Rengøring

Rengøring
10-i-1 dampmoppe 10-i-1 dampmoppe
-55 %
Med dampmoppen kan du fjerne selv de mest genstridige pletter. Den store medfølgende tilbehørspakke indeholder ialt 10 forskellige dyser, børster og klude, der nemt monteres på dampmoppen, så den kan klare alle opgaver.Hvor kan den brugesKan bruges på alle hårde gulve såsom fliser/klinker, skifer, g..
449,- 999,-
Ekskl. Moms:359,-
Dampmoppe - H2O Steam Mop X5 Dampmoppe - H2O Steam Mop X5
Bestseller -50 % Udsolgt
H2O Steam Mop X5 er en smart 5-i-1 dampmoppe, der er designet til grundig rengøring af alle flader kun ved brug af vand! Den fjerner både skidt og snavs + 99,9% af alle bakterier. Du kan bruge X5 på alle overflader som f.eks. skifer, granit, keramiske fliser, marmor, hårdt behandlet træ, lamina..
495,- 999,-
Ekskl. Moms:396,-
Dryball - Bolde til tørretumleren (6 stk) Dryball - Bolde til tørretumleren (6 stk)
-50 %
Med disse miljøvenlige vasketøjsbolde, kan du reducere tørretumbler tiden med op til 30%. Dryballs består af 100 % uld og er helt uden kemikalier. Kan også bruges i stedet for skyllemiddel...
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Ekstra klude til H2O Steam Mop X5 - Nem Rengøring
Bestseller -52 %
Brug for ekstra klude til din H2O Steam Mop X5? Hvis du er en af de heldige, der allerede har den smarte H2O X5 Steam Mop derhjemme, så mangler du med garanti også ekstra klude. Køb en eller flere pakker, så du altid er klar til at give hele huset en tur med din Steam Mop.&nbs..
95,- 199,-
Ekskl. Moms:76,-
Ekstra klude til Steam Mop X10-i-1
NYHED
Få fyldt lageret op med ekstra klude til din X5, så du altid er klar til effektiv rengøring.Pakken indeholder:1 x Mikrofiber pad til gulve1 x Mikrofiber pad til vinduer1 x Mikrofiber pad til damprensning1 x Støvsamler inkl. mikrofiber pad..
99,-
Ekskl. Moms:79,-
Fodliste buddy duster (nem rengøring af paneler) Fodliste buddy duster (nem rengøring af paneler)
Bestseller -57 %
Nem rengøring af panelerDine dage med at krumme, sidde og krybe på hænder og knæ for at rense dine fodlister er bu forbi, takket være Baseboard Buddy Duster. Rengøringspladerne er den rigtige størrelse til at kunne rense listerne grundigt. Det roterende hoved drejer 360 grader, så du kan rengør..
129,- 299,-
Ekskl. Moms:103,-
Fur Wizard – Fnug & Hårfjerner Fur Wizard – Fnug & Hårfjerner
-67 %
Er du træt af støv og hår fra dit kæledyr på tøj og møbler? Så er Hurricane Fur Wizard den perfekte løsning. Den dobbeltsidede børste har tusindvis af mikrobørster der effektivt fjerner støv og hår fra overflader. Den ekstra store størrelse giver dig mulighed for at fjerne mere snavs på en gang..
99,- 299,-
Ekskl. Moms:79,-
Grill daddy - Nem rengøring af grillristen Grill daddy - Nem rengøring af grillristen
-50 %
Med Grill Daddy kan du nemt og hurtigt rengøre din grillrist – helt uden brug af kemikalier. Grill Daddy rengør og steriliserer med damp, så du undgår rester af skadelige kemikalier på din grillrist. Dampfunktionen fjerner fastbrændte madrester og fedt og snavs og virker på både rustfri stål, m..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Håndholdt smart moppe Håndholdt smart moppe
-53 %
Alle søger det perfekte værktøj til rengøringHvorfor vælge et enkelt dyrt rengøringsværktøj, når du kan gøre alle husgaver med blot et enkelt køb. Med den håndholdte Smart Moppe kan du fixe en masse rengørings opgaver enkelt som fnug på gulvet, gnide væggene, tørre vinduerne, vaske opvasken og meget..
379,- 799,-
Ekskl. Moms:303,-
Ledningsfri og Genopladelig Støvsuger – Royalty Line Ledningsfri og Genopladelig Støvsuger – Royalty Line
NYHED -30 %
Smart og genopladelig støvsuger fra Royalty Line med 2 suge niveauer og stærk aluminiumrørHar LED lys og smart motor på sugehovedet som børster samtidig med den suger.Den har LED display til opladningsindikation og et stærkt lithium-ion batteri der giver en god batteritid. Ligesom Dyson V6 Cord..
699,- 999,-
Ekskl. Moms:559,-
Ledningsfri Støvsuger, Royalty Line, Genopladelig Ledningsfri Støvsuger, Royalty Line, Genopladelig
-53 % Udsolgt
Smart og genopladelig støvsuger fra Royalty Line med 2 suge niveauer og stærk aluminiumrørHar LED lys og smart motor på sugehovedet som børster samtidig med den suger.Den har LED display til opladningsindikation og et stærkt lithium-ion batteri der giver en god batteritid. Ligesom Dyson V6 Cord..
799,- 1.699,-
Ekskl. Moms:639,-
Royalty Line 2-i-1 Ledningsfri Støvsuger Royalty Line 2-i-1 Ledningsfri Støvsuger
NYHED -53 %
Super praktisk og effektiv ledningsfri støvsuger. Du vil hurtigt opleve at den håndholdte støvsuger skåner dit håndled og giver dig mere bevægelsesfrihed, fordi du ikke får modstand fra en tyk støvsugerslange der skal manøvreres rundt og en ledning der skal flyttes hele tiden for at nå rundt i hele ..
699,- 1.500,-
Ekskl. Moms:559,-
Sani Sticks Afløbsrens 12 stk
-61 %
Sani Sticks Afløbsrens er den bedste og mest sunde måde at holde dine afløb rene fra fødevarer, fedt og andre organiske materialer. Du tilsætter blot en Sani Stick til dit afløb en gang om måneden og du vil hurtigt opleve et renere afløb og betydelig mindre lugtgener. Det fungerer ved at Sani S..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Sink Snake til stoppede afløb Sink Snake til stoppede afløb
-20 %
Med lethed kan du fjerne hår og snavs som tilstopper afløb i hjemmet. Denne effektive sink snake gør det hårde arbejde let. Trin 1: Sænk sink snake ned i afløbTrin 2: Drej rundt et par gangeTrin 3: Hiv op. Snavs og hår sidder nu på sink snake og kan fjernes så den kan bruges igen og igen.Instru..
39,- 49,-
Ekskl. Moms:31,-
Spin Scrubber (3 børster medfølger) Spin Scrubber (3 børster medfølger)
-72 %
Trådløs og bærbar skrubbe med 3 børsterGenopladelige batteri (ingen batterier kræves)Let og nem at håndtererEffektiv til at rengøre badeværelse, køkken, gange og meget mereImponerende drejeningsmoment3 børstehoveder og forlængelsesstang medfølgerDen smarte Hurricane Spin Skrubber er en trådløs og ge..
199,- 699,-
Ekskl. Moms:159,-
Spin Scrubber extra børster (3 børster)
-34 %
Ekstra børste sæt til din Spin Scrubbe Moppe. Der medfølger 3 stk. børster. ..
99,- 149,-
Ekskl. Moms:79,-
Swivel Sweeper MAX Nem rengøring Swivel Sweeper MAX Nem rengøring
Bestseller -57 %
Nem rengøring med Swivel Sweeper Max! Swivel sweeper Max's børster roterer med 4.000 omdrejninger/minut, Det flade design med en drejning på 360° gør, at den kommer den godt ud i alle hjørner og kanter og nemt kommer ind under møbler, radiatorer og andre svære områder. Swivel Sweeper MAX ..
299,- 699,-
Ekskl. Moms:239,-
TOBI - Håndholdt damprenser - Rens og Stryg TOBI - Håndholdt damprenser - Rens og Stryg
-70 %
TOBI - håndholdt damprenserPåfyld en smule vand i damprenseren og du er klar til at spare mange penge på dyre regninger fra renseriet. TOBI renser og udglatter tekstiler på ingen tid - kan anvendes til både tøj, tæpper, møbler osv. Er også ideel til gardiner, da du ikke behøver at tage dem ned. ..
179,- 598,-
Ekskl. Moms:143,-
Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)