Menu
Your Cart

Personlig pleje

4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3 4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3
-54 %
4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3Pakken indeholder 4 stk. skrabehoveder der passer til Mach3, som tager fat i hvert eneste hår den kommer forbi og har en langvarig virkning, der kan holde i op til 30 dage. De fine og tynde knive er perfekte til at fjerne alt skæg ned til den mindst..
59,- 129,-
Ekskl. Moms:47,-
Aerosoft model A0801 ( Blå ) Aerosoft model A0801 ( Blå )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BlåKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Brun )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BrunKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Hvid ) Aerosoft model A0801 ( Hvid )
-40 %
Aerosoft model A0801 i HvidKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Rød ) Aerosoft model A0801 ( Rød )
-40 %
Aerosoft model A0801 i RødKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Sort ) Aerosoft model A0801 ( Sort )
-40 %
Aerosoft model A0801 i SortKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aktivitetsarmbånd med bluetooth Aktivitetsarmbånd med bluetooth
Bestseller -57 %
Stilfuld vandafvisende sportsarmbånd til iPhone og Android telefoner der er perfekt til at holde styr på din krops sundhed, da den registrerer alle dine bevægelser døgnet rundt og måler dit daglige aktivitetsniveau, kalorieforbrug, BMI og søvnrytme.Aktivitetsuret har en smart påminder-funktioner som..
129,- 299,-
Ekskl. Moms:103,-
Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser
-50 %
Ansigtsbehandlinger har ikke været lettere. Denne ansigtssauna kan via. damp åbne dine porrer så det er lettere at rense dem. Udover at have en skønhedseffekt kan den også bruges til at løsne slim i halsen, hvis du er blevet forkølet. ..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv
-33 %
Slip for besværet med booking af tid og dyre klinikbesøg. Nu kan du ganske enkelt få massage i hjemme og få bugt med ømme muskler eller bare forkæle dig selv med en grundig gang afslappende helkropsmassage. Smart og behagelig massagemåtte med varme og intelligent design og 9 indbygget højfrekve..
399,- 599,-
Ekskl. Moms:319,-
Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud
-74 %
Kom uren hud til livs med Black Mask! Denne blødgørende ansigtsmaske fjerner effektivt både hudorme og urenheder, samtidig med at den plejer din hud med B5, A og E-vitaminer.  Uren hud kan ødelægge enhver makeup, og kan være næsten umulig at komme af med. Denne ansigtsmaske fjer..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Elektrisk fodfil - Effektiv mod hård hud Elektrisk fodfil - Effektiv mod hård hud
-75 %
Elektrisk fodfil - inkl 2 ekstra slibehovederDenne smarte elektriske fodfil, fjerner nænsomt, men effektivt hård hud på fødderne.Fodfilen leveres med 2 ekstra slibehoveder. Den bruger 4 x AA batterier (medfølger ikke)...
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektrisk Neglefil (inkl. 3 ekstra filehoveder) Elektrisk Neglefil (inkl. 3 ekstra filehoveder)
-50 %
Flotte og naturlige negleMed denne smarte neglefil, får du dit ønskede resultat. Der medfølger 3 forskellige filehoveder, som du kan skifte efter eget behov.Anvendelse af de forskellige filehoveder: Den mørke benytter du til at forme din negls ønskede formDen lyseblå benyttes til at udjævne neg..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektronisk badevægt Elektronisk badevægt
NYHED -43 %
Elektronisk badevægt med glas overflade og stort display.Batteri medfølgerLCD displayForskellige vægtenheder kg/lbKapacitet max. 180 kg...
169,- 299,-
Ekskl. Moms:135,-
Elektronisk blodtryksmåler Elektronisk blodtryksmåler
-50 %
Smart og handi blodtryksmåler med hukommelse.Viser tid og dato.GennemsnitsmålerUregelmæssig pulsmålerBlodtryks display Håndledsstørrelse:135-215mmStørrelse: Længde 78.5 Bredde 68.5Tykkelse 30mm..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Elektronisk Slankende Fat Burning Massage Elektronisk Slankende Fat Burning Massage
-50 %
Massere akupunktur punkter i kroppen, lindre træthed og massere hele kroppen.Forbrænde fedt, lokalt organ slankning, Forbedre blodcirkulationen og aktivere nerve under huden, release tryk.Slankende massager til: Stivhed af skuldre, Lammelse af perifere nerver, Inddrivelse af træthed, forbedrer Neura..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Fodsål med memory skum der passer til alle sko Fodsål med memory skum der passer til alle sko
-51 %
Forbedr din fodpleje med disse memory indlægssåler som tilpasser sig dine fødder, afhjælper træthed og reducerer belastninger. Når man går rundt på arbejde og i løbet af dagen tager man mange skridt og det kan gøre dine fødder trætte og ømme. Denne sål vil hjælpe dig med disse problemer.Sålerne vil ..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Glatte Børste ( 2 farver ) Glatte Børste ( 2 farver )
-72 %
Den populære elektriske hårbørste/glattebørste der nem og ubesværet udglatter håret! Med denne professionelle automatiske glattebørste som effektivt tager sig af dine glattebehov, kan du blive din egen hårstylist.Denne automatiske hårbørste er hurtig og effektiv og når helt ned i hovedhunden. Den ha..
169,- 599,-
Ekskl. Moms:135,-
Håndklæder - 100% Bomuld, 6 stk Håndklæder - 100% Bomuld, 6 stk
-50 %
Lækre kvalitets håndklæder i 100% bomuld.Håndklæde sæt med 6 stk., som er lavet af 100% bomuld. Håndklæderne er meget absorberende og de bibeholder deres flotte farve og høje kvalitet vask efter vask.  Sættet består af 6 håndklæder i en farve som kan vælges efter ønske:  2 x bade..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Happy Rabbit vibrator - Flere indstillinger Happy Rabbit vibrator - Flere indstillinger
-70 %
Happy Rabbit vibrator er et godt legetøj til voksne i god kvalitet. Specifikationer: 7 vibrationsniveauer Vandtæt Omkreds: 4 cm Længde: 27 cm Fremstillet af 100% medicinsk silikone CE godkendt Bruger 3x AAA batterier (Batterier medfølger ikke)..
179,- 599,-
Ekskl. Moms:143,-
HLP Laser Hårfjerner - Effektivt pulserende lys HLP Laser Hårfjerner - Effektivt pulserende lys
-65 %
Den innovative HPL laser hårfjerner er designet til hurtig og smertefri hårfjerning på kroppen. Den effektive laser hårfjerner er ideel til arme, armhuler, bikinilinje, ryg, bryst og ben.HPL laser hårfjerneren anvender lyspuls-teknologi, så behandlingen kommer dybt ned i hårsækkene. Kliniske tests v..
699,- 1.995,-
Ekskl. Moms:559,-
Holdningskorrigerende rygstøtte vest
-50 %
Rygstøtten aflaster ryg og skuldre ved at fordele belastningen til et større område og dermed lette trykket på smertefulde områder. Samtidig tvinger det dig til en bedre holdning af rygsøjlen, så belastningen på den bliver mindre.Den holdningskorrigerende vest er behagelig at have på og kan sagtens ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Iron Gym Træningsredskab - Kom i form derhjemme Iron Gym Træningsredskab - Kom i form derhjemme
-63 %
Kom i god form med IronGymIronGym sættes nemt og sikkert fast i en døråbning og er udstyret med en stang, hvor du kan anvende den med et bredt greb, et smalt greb og med håndtag for et neutralt greb. Du kan hive dig op i armene og dermed træne din overkrop og dine arme og hiver du benene med op, så ..
149,- 399,-
Ekskl. Moms:119,-
Kosmetik boks i akrylSkab orden i al din kosmetik og andre småting med disse praktiske kosmetik bokse. De er lavet i transparent akryl, så du nemt kan se, hvad der er i dem. Fås i 3 varianter.Få samlet al din makeup, hårelastikker, smykker, accessories og andre småting i disse kosmetik bokse. Du kan..
89,-
Ekskl. Moms:71,-
Luksus hovedpude med memory skum Luksus hovedpude med memory skum
-63 %
Deluxe memory pudeFyldt med 100% PU-hukommelsesskumBetræk i 100% polyesterTilpasser sig kroppens former og temperaturMåler 50x30x7-10cmAllergivenligBetrækket kan vaskes, puden rengøres med en fugtig kludVi kan ikke garantere at dine drømme bliver bedre, men din kropsholdning vil uden tvivl blive bed..
149,- 399,-
Ekskl. Moms:119,-
Magic Wand vibrator - 10 programmer
-35 %
Sensuel Magic Wand vibrator Mangler du ny inspiration til sexlivet? Magic Wand vibratoren blev verdenskendt gennem TV-serien Sex and The City og vil med garanti føre dit sexliv et ekstra trin op ad den pirrende og sensuelle stige! Forkæl dig selv med en Magic Wand Vibrator. Få optimal nydelse med ..
195,- 299,-
Ekskl. Moms:156,-
Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys
NYHED -72 %
Smart make-up spejl med Touch Screen LED og lysFungerer som en iPhone, hvor du tænder ved at klikke på cirklen i bunden af skærmen.Spejlet er blevet super populært på kort tid, da det har et flot og praktisk hvidt LED lys i kanten som giver det perfekte lys til når du skal lægge din make-up. Du kan ..
139,- 499,-
Ekskl. Moms:111,-
Makeupspejl med LED Lys og blæser Makeupspejl med LED Lys og blæser
NYHED -36 %
Et makeup spejl SKAL give dig optimalt syn og lys så du kan få og se alle detaljer med. LED lyset giver dig den bedste lyskilde som simulerer det hvide dagslys som du gerne vil se godt ud i. Blæseren er indbygget og kan på de varme dage give en behagelig brise, så du ikke klistrer til i huden imens ..
159,- 249,-
Ekskl. Moms:127,-
Massage kuglereb Massage kuglereb
NYHED -50 %
Dette massage kugle reb gør det muligt for dig at forkæle dig selv med en opløftende omgang massage. Især efter sport kan det være en god tilføjelse til restitutions processen at massere de trænede områder igennem. Både for at mindske ømhed, men også forebygge skader og øge blodcirkulationen.Fås i f..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Sandsæk til boksetræning med roterende ophæng Sandsæk til boksetræning med roterende ophæng
-30 %
Men denne fede sandsæk som er lavet i solidt og vandtæt materiale kan du få gang i boksetræningen derhjemme, når du har tid og lyst. Den har kraftig kæde, så den kan hænges op i en krog i loftet. Den har et roterende spænde, så du kan få en mere effektiv træning.Detaljer for sandsækkenFå gang i boks..
349,- 499,-
Ekskl. Moms:279,-
Shiatsu massagepude med lys og varme Shiatsu massagepude med lys og varme
-44 %
Utrolig populær og effektiv massagepude som er ideel til massage af nakke, skuldrer, ryg og ben. Massage i hjemmet, på kontoret eller i bilen.Den har 4 roterende massagehoveder, der trænger dybt ind i f.eks. ryggen for at løsne tunge og ømme muskler og hjælper med at frigøre stress, smerte, spænding..
279,- 499,-
Ekskl. Moms:223,-
Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre
-56 % Udsolgt
Dette effektive Shiatsu massagebælte med varme og roterende massagehoveder giver en dybdevirkende massage med beroligende effekt. Mange af os har stillesiddende arbejde foran computeren, med skuldre trukket op om ørene og er derfor meget anspændte og har spændinger og smerte i skuldre og ryg. Derfor..
349,- 799,-
Ekskl. Moms:279,-
Snorke fri Nose Clip - Modvirker snorken
-37 %
Ikke flere søvnløse nætter!Nem, hurtig og skånsom løsning der giver dig en forbedret søvn så du bliver veludhvilet. Magneten inde i næseklippen hjælper med at åbne indernæsens passage, der er med til at forebygge snorken så der kommer luftgennemstrømning i næseborene og stopper snorken.Sådan br..
19,- 30,-
Ekskl. Moms:15,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 16 stk.
-65 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 16 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 4 stk.
-78 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 4 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
22,- 99,-
Ekskl. Moms:18,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 8 stk.
-74 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 8 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Teeth whitening / c (tandblegning uden kemikalier) Teeth whitening / c (tandblegning uden kemikalier)
-62 %
Beauty COCO er det perfekte tandblegningsprodukt til dig som ønsker at få lysere og renere tænder uden at komme tilsætningsstoffer og kemikalier i munden som andre på markedet indeholder og så giver det ovenikøbet også en friskere ånde. Beauty cure er aktivt kul fremstillet af 100% ren og natur..
49,- 129,-
Ekskl. Moms:39,-
U tape vibrator - 12 forskellige instillinger U tape vibrator - 12 forskellige instillinger
-56 %
En god kvalitets vibrator formet som et U og fremstillet af silikone og ABS. Vibratoren har 12 forskellige indstillinger, er 100% vandtæt og oplades vha. et USB kabel.100% vandtætLydsvag12 forskellige frekvens vibrationer- Vibratoren er fremstillet af silikone og ABS100 % ftalat- og latexfri.Gnoplad..
219,- 499,-
Ekskl. Moms:175,-
Vandtæt elektrisk fodfil Vandtæt elektrisk fodfil
-43 %
Denne smarte elektriske fodfil som er vandtæt og kan anvendes f.eks. underbruseren eller i badekarret, fjerner nænsomt, men effektivt hård hud på fødderne. Den er nem at anvende da den er ledningsfri.Passer perfekt i hånden og er nem og praktisk at bruge.Vandtæt så den kan anvendes under bruseren el..
169,- 299,-
Ekskl. Moms:135,-
Vibro Shape Slimming (Professional Massage Bælte) Vibro Shape Slimming (Professional Massage Bælte)
-64 %
Ikke alle får lavet de daglige mavebøjninger som man bliver anbefalet for at få reduceret det ovenskydende fedt, men med dette smarte Vibro Shape Slimming Bælte er det muligt for alle at få trænet maven i den travle hverdag.Det stimulerer musklerne i maven, skuldrene, ryggen og armene. Kan brug..
249,- 699,-
Ekskl. Moms:199,-
Wizzit hårfjerner Wizzit hårfjerner
-67 %
Slip af med uønsket hår nu!Wizzit fjerner uønsket hår hurtigt, nemt og glat fra roden selv de mest vanskelige steder og selv følsomme underarmsområder er ikke noget problem for Wizzit.Wizzit tiltrækker hår som en magnet fra alle vinkler så du vil aldrig overse et eneste hår og virker på alle slags h..
49,- 149,-
Ekskl. Moms:39,-
Wonder Wax (Voks til hårfjerning) Wonder Wax (Voks til hårfjerning)
-60 %
Wonder Wax er perfekt til hjemmevokseren. Den giver et langtidsholdbart resultat som efterladen huden silkeglat i op til ca. 4 uger. Kan bruges fra hoved til tå og klister kun fast til håret og ikke skindet.Er nem at vaske af igen.  Om Wonder Wax:Klister til håret og ikke skindet..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Zero Smoke øre-magneter Zero Smoke øre-magneter
-51 %
BLIV RØGFRI MED ZERO SMOKE ØRE-MAGNETERNår du vælger at stoppe med at ryge, gør du både dig selv og dine medmennesker en tjeneste. Slip for al bøvlet med nikotin-plastre og tyggegummi, og prøv istedet de effektive Zero Smoke øre-magneter. Du bliver røgfri på kun 30 dage og får dem for kun 49,- !BLIV..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Viser 1 til 42 af 42 (1 sider)