Menu
Your Cart

Udskæring

4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager 4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager
-75 % Udsolgt
4-I-1 SALATSLYNGE MED 3 MANDOLINJERNDenne smarte 4-i-1 salatslynge har 3 forskellige mandolinjern, så du kan slice dine madvarer direkte ned i skålen. Brug skålen til, at servere i og på sæt derefter låget til opbevaring af salaten i køleskabet. Beholder til dressing medfølger4-i-1 Salatslyngen inde..
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
Avokado slicer 3 i 1 multiværktøj med skalkniv, udkerner og deler Avokado slicer 3 i 1 multiværktøj med skalkniv, udkerner og deler
-40 %
Det originale 3 i 1 multiværktøj medblødt non-slip greb til avokadoer:Kniv til at dele din avocado i 2. Praktisk udkerner til at fjerne stenen. Slicer til at dele din avocado i fine skiver. At få skallen af kan være forfærdeligt. Den store uspiselige sten sidder fastklemt midt i. At f..
59,- 99,-
Ekskl. Moms:47,-
Chop N´clear skærebræt Chop N´clear skærebræt
-75 %
Smart skærebræt til grøntsager, kød og lign. med smart holder i hver side af skærebrættet...
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
Clever cutter - Skær nemt maden ud Clever cutter - Skær nemt maden ud
-50 %
Gør madlavningen endnu lettere med denne smarte Clever Cutter. Du kan nemt skære grøntsager og kød og behøver ikke at fedte flere knive og skærebrætter ind. Clever Cutter er lavet i rustfrit stål og tåler opvaskemaskinen.   Specifikationer: Dimensioner: 25 x 8 x 3cm Farve: Sort Material..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Easy Chopper (minihakker) Easy Chopper (minihakker)
-80 % Udsolgt
Denne effektive minihakker er udstyret med 3 skarpe blade, som gør det nemt og enkelt at hakke nødder, urter samt diverse grøntsager mm.Et par enkelte træk i snoren, og dine ingredienser vil blive hakket hurtigere end aldrig før.Størrelse:diameter 12,5 cm.Højde: 8,3cm.Se den smarte chopper her:..
59,- 299,-
Ekskl. Moms:47,-
IMPERIAL COLLECTION Knivsæt (8-dele) IMPERIAL COLLECTION Knivsæt (8-dele)
-62 %
8 DELE KNIV SÆT med NON STICK belægningIndeholder1 Chef kokkekniv1 Brødkniv1 Fileteringskniv1 Altmuligkniv1 Skære/skrælleknivKnivskarpnerMultifunktion saksAkryl roterende standStilfuld SOFT TOUCH Ergonomisk håndtagNem at rengøreNON STICK belægningSkarpe knivePræcisionsudskæring Brug og pleje:HU..
269,- 699,-
Ekskl. Moms:215,-
Knivsliber - Swifty Sharp kendt fra TV Knivsliber - Swifty Sharp kendt fra TV
-50 %
Effektiv og smart minisliber til både knive og sakse mm.Er dine knive og sakse ved at være triste så få nyt liv i dem igen med denne trådløse multifunktionelle smarte knivsliber.Den er udstyret med professionelle kvalitets dele og højhastigheds slibesten der genopbygger de fleste husholdningsartikle..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Knivsæt fra Royalty Line (5 dele + skræller) Knivsæt fra Royalty Line (5 dele + skræller)
-64 %
Sæt kulør på køkkenet med dette smarte knivsæt fra Royalty Line i Schweiz med non-stick beklægning og non-slip håndtag.Du får 5 forskellige dele i pakken, en knivholder + en effektiv skræller.Indeholder:Kokkekniv (20 cm)Bedst til udskæring, hakning, terninger, hakning, julienne udskæringer, store ud..
249,- 699,-
Ekskl. Moms:199,-
Knivsæt fra Royalty Line med marmorbelægning (5 dele + skræller) Knivsæt fra Royalty Line med marmorbelægning (5 dele + skræller)
-89 %
Sæt kulør på køkkenet med dette smarte knivsæt fra Royalty Line i Schweiz med marmor belægning og non-slip silikone håndtag som giver et super godt greb. Du får 5 forskellige dele i pakken + en effektiv skræller.Alle knive har skarpe blade som er lavet af rustfrit stål og i god kvalitet.Bladede..
79,- 699,-
Ekskl. Moms:63,-
Mandolinjern Mandolinjern
-80 % Udsolgt
MandolinjernGør det nemt i køkkenet. Med dette mandulinjern, får du 6 forskellige knive til forskellige udskæringer.Beholderen kan rumme 1,5 liter. Alle delene kan tåle opvaskemaskinen.Der medfølger:Opbevaringsboks på 1,5 liter + låg.6 forskellige kniv indsatser i rustfrit stål.1 ergonomisk rod..
119,- 599,-
Ekskl. Moms:95,-
Quick Salad Maker - smart skål til udskæring af salat Quick Salad Maker - smart skål til udskæring af salat
-47 %
Den hurtige løsning til at lave lækre salater nemt og bekvemt, er med en Quick Salad Maker. Og så er det nemt at vaske og dræne alle ingredienserne inden brug. Det er faktisk så nemt som det kan blive. Du putter blot det salat og grøntsager i skålen som du ønsker at skærer ud og lægger derefter..
79,- 149,-
Ekskl. Moms:63,-
Vandmelon Kniv
-81 %
Smart vandmelon kniv der laver de perfekt skiver lækre vandmelonstykker du kan nyde uden at skulle bøvle med at skære hele vandmelonen ud...
19,- 99,-
Ekskl. Moms:15,-
Vandmelon slicer
-50 %
Det har aldrig før været så nemt at lave slicer af din vandmelon.Vandmelon Slicer laver perfekte, smagfulde serverbare skiver. Det gør dit liv meget nemmere, når du skærer denne lækre frugt, fordi du kun har brug for en bevægelse.Skær let gennem melon i 12 ensartede skiverVelegnet til forskellige me..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)