Menu
Your Cart

Køkkenapparater

4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager 4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager
-75 % Udsolgt
4-I-1 SALATSLYNGE MED 3 MANDOLINJERNDenne smarte 4-i-1 salatslynge har 3 forskellige mandolinjern, så du kan slice dine madvarer direkte ned i skålen. Brug skålen til, at servere i og på sæt derefter låget til opbevaring af salaten i køleskabet. Beholder til dressing medfølger4-i-1 Salatslyngen inde..
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
Candy Floss - Lav din egen Candy Floss
-40 %
Skal du holde fest, lave noget mere specielt, så skal du ikke længere tage i cirkus, på kræmmermarked eller lignende, for at få candyfloss. Nu kan du med vores fede Candyfloss maskine nemt lave kandyfloss selv. Dette eneste du skal bruge er sukker, som langsomt bliver til sukkertråde, du skal fange..
299,- 499,-
Ekskl. Moms:239,-
Citrus Zinger - drikkedunken med god smag Citrus Zinger - drikkedunken med god smag
-47 %
Tilføj et twist til dit vand og det giver pludselig en ny og skøn smag i stedet for den normale kedelige vand man har med f.eks. til yoga, fitness eller anden sport hvor det er vigtigt at få væske. Det kan være citron, lime eller appelsin - du bruger blot din ynglingsfrugt til at lave en lækker fris..
79,- 149,-
Ekskl. Moms:63,-
Cupcake Maker Royalty Line Cupcake Maker Royalty Line
NYHED -49 %
At lave en dejlig cupcake er nemt med hjælp og bekvemmeligheden af Royalty Line  Cupcake Maker. Nyd at lave lækre cupcakes på få minutter med denne cupcake maker. Lav dejen og vær klar til at hælde den i formen. Indikatorlampen lader dig vide, hvornår maskinen er klar til brug. Spar tid, penge ..
279,- 549,-
Ekskl. Moms:223,-
Dessert Bullet ismaskinen - Superhit Dessert Bullet ismaskinen - Superhit
-50 %
Nu er det nemt at lave lækker dessert og de bliver forbløffet over hvor godt det smager og hvor nemt det er at lave!Du kommer blot frosne frugt/bær ned i maskinen, trykker på knappen og ud kommer den lækreste is dessert - tilberedt på kun få minutter.Dessert Bullet forvandler enkelt frosne frugter t..
349,- 698,-
Ekskl. Moms:279,-
Easy Chopper (minihakker) Easy Chopper (minihakker)
-80 % Udsolgt
Denne effektive minihakker er udstyret med 3 skarpe blade, som gør det nemt og enkelt at hakke nødder, urter samt diverse grøntsager mm.Et par enkelte træk i snoren, og dine ingredienser vil blive hakket hurtigere end aldrig før.Størrelse:diameter 12,5 cm.Højde: 8,3cm.Se den smarte chopper her:..
59,- 299,-
Ekskl. Moms:47,-
Easy Lid - silikonelåg til gryder, Rød Easy Lid - silikonelåg til gryder, Rød
-50 % Udsolgt
Easy Lid er silikonelåget, som forhindrer ris, pasta og kartofler I at koge over!Den smarte konstruktion giver luften lov at cirkulere i gryden, så der ikke skabes overtryk, hvor vandet bobler ud under låget! Slut med vand over hele komfuret og slut med møgbeskidte gryder.Du kan også bruge Easy Lid ..
79,- 159,-
Ekskl. Moms:63,-
Effektiv knivsliber til køkken og værktøj Effektiv knivsliber til køkken og værktøj
-40 %
Træt af sløve og ikke skarpe knive? Vores nyskabende knivsliber fungerer endnu bedre end før, grundet den nye "Pull and push-teknik". Sliberen skader ikke klingen og har en levetid på +5år, og fylder ikke meget i køkken, garage eller sommerhuset.Det perfekte redskab til at slibe dine knive..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Grill daddy - Nem rengøring af grillristen Grill daddy - Nem rengøring af grillristen
-50 %
Med Grill Daddy kan du nemt og hurtigt rengøre din grillrist – helt uden brug af kemikalier. Grill Daddy rengør og steriliserer med damp, så du undgår rester af skadelige kemikalier på din grillrist. Dampfunktionen fjerner fastbrændte madrester og fedt og snavs og virker på både rustfri stål, m..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Håndholdt Blender (stavblender) m. minihakker og piskeris Håndholdt Blender (stavblender) m. minihakker og piskeris
NYHED -56 %
Undgå klumper i sovsen, hak isen til dine drinks m.m. med denne smarte Royalty håndblender (stavblender) sæt med minihakker og piskeris.Den har rustfri stålstang og stærk 700W motorMærke Royalty LineLiter: 500 mlModel: RL-ESTMS700Type: StavblenderHastighed: 1 speed + turbo for lettere kontrolMotoref..
349,- 799,-
Ekskl. Moms:279,-
Kraftig kødhakkemaskine / kødkværn Kraftig kødhakkemaskine / kødkværn
-60 % Udsolgt
Kraftfuld kødhakker i et pænt design.En effektiv og kraftig motor på 2800w, som kan bruges til alle kødtyper.Den har sikkerhedsfunktion så du ikke ødelægger motoren, selvom den skulle blive overbelastet. Kniven er i topkvalitet og du får 2 forskellige hulskiver så du kan hakke groft eller fint ..
399,- 999,-
Ekskl. Moms:319,-
Kraftig multifunktions køkkenmaskine 3-i-1 Kraftig multifunktions køkkenmaskine 3-i-1
-57 %
Denne smarte multifunktions køkkenmaskine fra Royalty Line er til den madglade, der gerne vil have alt samlet i én, og samtidigt spare masser af plads i køkkenskabene.Blender1,5L glasblender og kraftfuld motor, kan du lave lækker sommer smoothies, sunde grøntsag og frugt supper, velsmagende dressing..
1.295,- 2.995,-
Ekskl. Moms:1.036,-
Perfekt Brownie Bagesæt - 2 i 1
-31 %
Fed og funktionel 2-i-1 bradepande med en slicer til udskæring af brownies. Når du har bagt kagen, er den allerede skåret ud og du kan samtidig bruge bakken som et serveringsfad.  Lav perfekte brownies hvergang.Du fylder blot kagedejen i bradepanden, og sætter derefter slicer indsatsen ned i br..
89,- 129,-
Ekskl. Moms:71,-
Popcorn maskine - Lav dine egne popcorn
-57 %
Der er ingen grund til at gå i biografen for at få popcorn, for nu kan du selv lave dem og få den autentiske smag. Lad popcorn maskinen forvarme i 2 minutter inden du putter olie i og herefter popcorn. Lav små mængder, da de ved større mængder brænder på. En passende mængde ville være 20g olie til ..
298,- 699,-
Ekskl. Moms:238,-
Royalty Line Køkkenmaskine 1400W (røremaskine) Royalty Line Køkkenmaskine 1400W (røremaskine)
-55 %
Utrolig flot kvalitetskøkkenmaskine/røremaskine fra Royalty Line med en kraftfuld motor på 1400 watt med variable hastighed og planetarisk mixing.En super køkkenmaskine der sikre et perfekt resultat hver gang.Kraftfuld 1400 watt motorPlanetarisk mixing systemCentreret metalgear system til perfekt bl..
895,- 1.999,-
Ekskl. Moms:716,-
Royalty Line Køkkenmaskine 1900W (røremaskine) Royalty Line Køkkenmaskine 1900W (røremaskine)
NYHED -47 %
Utrolig flot kvalitetskøkkenmaskine/røremaskine fra Royalty Line med en kraftfuld motor på 1900 watt med variable hastighed og planetarisk mixing.En super køkkenmaskine der sikrer et perfekt resultat hver gang.Kraftfuld 1900 watt motorPlanetarisk mixing systemCentreret metalgear system til perfekt b..
999,- 1.899,-
Ekskl. Moms:799,-
Smart Omelet Maker - Til mikrobølgeovnen Smart Omelet Maker - Til mikrobølgeovnen
-51 %
Nu er det nemt at lave en omelet til morgenmaden. Det eneste du skal gøre er; lav din ynglings omelet fyld og hæld det i Omelet Makeren, og put den i mikroovnen i 3-4 minutter.Der medfølger en indsats til din omelet maker, så du også nemt kan lave spejlæg i mikroovnen, nemt og lækkert.Omelet Ma..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Smart Slushice maskine til hjemmet Smart Slushice maskine til hjemmet
-50 %
Få en smart slush-ice maskine til hjemmet. Det er en nem måde at lave lidt køligt til sommervarmen. Specifikationer: Dimensioner:  21(L) x 20(B) x 36(H) cm Vægt: 1,5kg Strøm: 220V, 40W og 60Hz..
449,- 899,-
Ekskl. Moms:359,-
Stufz bøfpresser - lav perfekt forseglet burgerbøf Stufz bøfpresser - lav perfekt forseglet burgerbøf
-40 %
Så er den amerikanske trend her endelig - når du først har prøvet den, vil du aldrig lave en almindelig grillbøf igen! Med Stufz kan du lave dine egne lækre fyldte bøffer med ost, bacon, løg, chili osv. hvor kun fantasien sætter grænser og gøre grillaftenen helt perfekt. Så nemt er det at ..
59,- 99,-
Ekskl. Moms:47,-
Super godt kvalitets stegepande sæt fra Royalty Line
-50 %
Et super godt kvalitets stegepande sæt fra Royalty Line, som er belagt med en marmor-belægning. Stegepande: Ø: 20 x H: 4 cm Stegepande: Ø: 24 x H: 4,8 cm Stegepande: Ø: 28 x H: 5 cm..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk) Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk)
Bestseller -60 %
Disse smarte nonstick teflon-stegemåtter sikrer dig en ensartet stegning i ovnen, i mikrobølgeovnen, eller på grillen og holder stadig den gode smag. De er nemme at gøre rene og kan genbruges. Kan vaskes i hånden eller i opvaskemaskinenMål 40 x 33 cm. (Ca. 0,2 mm. tyk)Indeholde 5 stk. tefl..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Undgå æggeskaller i maden med den smarte EZ-Cracker Undgå æggeskaller i maden med den smarte EZ-Cracker
-75 %
EZ-cracker, slår dine æg ud, men holder fast på skallen. Den kan også tage skallen af dit kogte æg, og med den smarte æggehvideskiller kan du nemt skille blommen fra hviden. ..
49,- 199,-
Ekskl. Moms:39,-
Wrap dispenser Wrap dispenser
-50 % Udsolgt
Denne smarte Wraptastic hjælper dig med at få dine madvarer pakket ind i husholdningsfilm på en let og elegant måde. Du skal blot ilæg rullen med husholdningsfilm i wrap dispenseren, nu kan du hive det stykke ud du skal bruge, og trykke ned på låget. Et knivblad skærer filmen/folien over f..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Viser 1 til 23 af 23 (1 sider)