Menu
Your Cart

Gryder og pander

Gryder og pander

Her kan du finde vores sortiment af kvalitetsgryder og kvalitetspander til outlet priser.

5-i-1 multipande (perfekt til brunch m.v.)
-33 %
Hvorfor bruge 5 pander når du kan nøjes med en. Med denne 32 x 38 cm non-stick keramisk pande kan du stege både kød, grøntsager, spejlæg eller hvad man ellers kan lide at smide på panden på en gang.Med sine 5 individuelle rum kan man altså stege hele måltidet på en pande, og med sit non-stick b..
199,- 299,-
Ekskl. Moms:159,-
Grydesæt i rustfrit stål fra Kaiserhoff Grydesæt i rustfrit stål fra Kaiserhoff
NYHED -50 % Udsolgt
Udskift dine gamle gryder med dette komplette Kaiserhoff grydesæt, der består af 12 dele. Du får 4 gryder i hver sin størrelse, en sauté pande samt en kasserolle. Der medfølger et glaslåg til alle 6 dele.Gryderne er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet og er meget slidstærke. De er matte indeni og ..
399,- 799,-
Ekskl. Moms:319,-
Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 14-dele (flere farver) Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 14-dele (flere farver)
Bestseller -35 %
Lækkert gryde- og pandesæt fra Royalty Line Switzerland Non-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet:Meg..
1.295,- 1.995,-
Ekskl. Moms:1.036,-
Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 18-dele, grå Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 18-dele, grå
-60 % Udsolgt
Lækkert støbt gryde- og pandesæt fra Royalty Line SwitzerlandNon-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet..
799,- 1.995,-
Ekskl. Moms:639,-
Grydesæt og pandesæt marmor belægning 18-dele, sort Grydesæt og pandesæt marmor belægning 18-dele, sort
-60 % Udsolgt
Lækkert støbt gryde- og pandesæt fra Royalty Line SwitzerlandNon-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet..
799,- 1.995,-
Ekskl. Moms:639,-
Perfekt Brownie Bagesæt - 2 i 1
-31 %
Fed og funktionel 2-i-1 bradepande med en slicer til udskæring af brownies. Når du har bagt kagen, er den allerede skåret ud og du kan samtidig bruge bakken som et serveringsfad.  Lav perfekte brownies hvergang.Du fylder blot kagedejen i bradepanden, og sætter derefter slicer indsatsen ned i br..
89,- 129,-
Ekskl. Moms:71,-
Royalty Line grydesæt i rustfrit stål i 12 dele Royalty Line grydesæt i rustfrit stål i 12 dele
-50 %
Med dette sæt får du en komplet samling luksus pander, gryder og kasseroller, perfekt til hvilken som helst opgave i køkkenet.Hver gryde og pande er fremstillet i rustfrit stål med en tyk bund forseglet af 3 lag, der er med til at sikre en ligevægtig varmefordeling, som gør din madlavning hurtig og ..
499,- 999,-
Ekskl. Moms:399,-
Royalty line pandesæt i sort eller sølv (3 dele) Royalty line pandesæt i sort eller sølv (3 dele)
NYHED -50 %
Et super godt kvalitets stegepande sæt fra Royalty Line, som er belagt med en marmor-belægning. Udskift dine gamle pander med dette sæt som bruger den effektive marmor non-stick belægning som gør, at det stort set ikke er nødvendigt at bruge olie og andre fedtstoffer til stegning. Panderne er l..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Royalty Line – Grydesæt i 16 dele Royalty Line – Grydesæt i 16 dele
-50 %
Nyt højkvalitets luksus pande, gryde og kasserolle sæt fra Royalty Line SwitzerlandSættet har både pande og gryder der perfekt dækker den daglige opgave i køkkenet eller til større middagsselskaber og så til en pris hvor ingen kan være tjent med at stå og bruge et gammelt slidt sæt hver dag til afte..
649,- 1.299,-
Ekskl. Moms:519,-
Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk) Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk)
Bestseller -60 %
Disse smarte nonstick teflon-stegemåtter sikrer dig en ensartet stegning i ovnen, i mikrobølgeovnen, eller på grillen og holder stadig den gode smag. De er nemme at gøre rene og kan genbruges. Kan vaskes i hånden eller i opvaskemaskinenMål 40 x 33 cm. (Ca. 0,2 mm. tyk)Indeholde 5 stk. tefl..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning Trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning
-44 % Udsolgt
38 cm. kvalitets trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning ROYALTY LINE.Royalty Line model RL-AG38MM..
279,- 499,-
Ekskl. Moms:223,-
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)