Menu
Your Cart

Husholdning

Husholdning

Billige husholdnings maskiner køkkenmaskiner bullet maskiner, blendere, brødristere, fondue, frituregryder, varmeplader, pålægsmaskiner, vaffeljern, rengørings maskiner, ismaskiner og meget mere. Altid de bedste priser

10-i-1 dampmoppe 10-i-1 dampmoppe
-55 %
Med dampmoppen kan du fjerne selv de mest genstridige pletter. Den store medfølgende tilbehørspakke indeholder ialt 10 forskellige dyser, børster og klude, der nemt monteres på dampmoppen, så den kan klare alle opgaver.Hvor kan den brugesKan bruges på alle hårde gulve såsom fliser/klinker, skifer, g..
449,- 999,-
Ekskl. Moms:359,-
4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager 4-i-1 salatslynge med 3 forskellige funktioner til at slice grøntsager
-75 % Udsolgt
4-I-1 SALATSLYNGE MED 3 MANDOLINJERNDenne smarte 4-i-1 salatslynge har 3 forskellige mandolinjern, så du kan slice dine madvarer direkte ned i skålen. Brug skålen til, at servere i og på sæt derefter låget til opbevaring af salaten i køleskabet. Beholder til dressing medfølger4-i-1 Salatslyngen inde..
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
5-i-1 multipande (perfekt til brunch m.v.)
-33 %
Hvorfor bruge 5 pander når du kan nøjes med en. Med denne 32 x 38 cm non-stick keramisk pande kan du stege både kød, grøntsager, spejlæg eller hvad man ellers kan lide at smide på panden på en gang.Med sine 5 individuelle rum kan man altså stege hele måltidet på en pande, og med sit non-stick b..
199,- 299,-
Ekskl. Moms:159,-
Avokado slicer 3 i 1 multiværktøj med skalkniv, udkerner og deler Avokado slicer 3 i 1 multiværktøj med skalkniv, udkerner og deler
-40 %
Det originale 3 i 1 multiværktøj medblødt non-slip greb til avokadoer:Kniv til at dele din avocado i 2. Praktisk udkerner til at fjerne stenen. Slicer til at dele din avocado i fine skiver. At få skallen af kan være forfærdeligt. Den store uspiselige sten sidder fastklemt midt i. At f..
59,- 99,-
Ekskl. Moms:47,-
Chop N´clear skærebræt Chop N´clear skærebræt
-75 %
Smart skærebræt til grøntsager, kød og lign. med smart holder i hver side af skærebrættet...
99,- 399,-
Ekskl. Moms:79,-
Citrus Zinger - drikkedunken med god smag Citrus Zinger - drikkedunken med god smag
-47 %
Tilføj et twist til dit vand og det giver pludselig en ny og skøn smag i stedet for den normale kedelige vand man har med f.eks. til yoga, fitness eller anden sport hvor det er vigtigt at få væske. Det kan være citron, lime eller appelsin - du bruger blot din ynglingsfrugt til at lave en lækker fris..
79,- 149,-
Ekskl. Moms:63,-
Clever cutter - Skær nemt maden ud Clever cutter - Skær nemt maden ud
-50 %
Gør madlavningen endnu lettere med denne smarte Clever Cutter. Du kan nemt skære grøntsager og kød og behøver ikke at fedte flere knive og skærebrætter ind. Clever Cutter er lavet i rustfrit stål og tåler opvaskemaskinen.   Specifikationer: Dimensioner: 25 x 8 x 3cm Farve: Sort Material..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Cupcake Maker Royalty Line Cupcake Maker Royalty Line
NYHED -49 %
At lave en dejlig cupcake er nemt med hjælp og bekvemmeligheden af Royalty Line  Cupcake Maker. Nyd at lave lækre cupcakes på få minutter med denne cupcake maker. Lav dejen og vær klar til at hælde den i formen. Indikatorlampen lader dig vide, hvornår maskinen er klar til brug. Spar tid, penge ..
279,- 549,-
Ekskl. Moms:223,-
Dampmoppe - H2O Steam Mop X5 Dampmoppe - H2O Steam Mop X5
Bestseller -50 %
H2O Steam Mop X5 er en smart 5-i-1 dampmoppe, der er designet til grundig rengøring af alle flader kun ved brug af vand! Den fjerner både skidt og snavs + 99,9% af alle bakterier. Du kan bruge X5 på alle overflader som f.eks. skifer, granit, keramiske fliser, marmor, hårdt behandlet træ, lamina..
495,- 999,-
Ekskl. Moms:396,-
Dessert Bullet ismaskinen - Superhit Dessert Bullet ismaskinen - Superhit
-50 %
Nu er det nemt at lave lækker dessert og de bliver forbløffet over hvor godt det smager og hvor nemt det er at lave!Du kommer blot frosne frugt/bær ned i maskinen, trykker på knappen og ud kommer den lækreste is dessert - tilberedt på kun få minutter.Dessert Bullet forvandler enkelt frosne frugter t..
349,- 698,-
Ekskl. Moms:279,-
Dryball - Bolde til tørretumleren (6 stk) Dryball - Bolde til tørretumleren (6 stk)
-50 %
Med disse miljøvenlige vasketøjsbolde, kan du reducere tørretumbler tiden med op til 30%. Dryballs består af 100 % uld og er helt uden kemikalier. Kan også bruges i stedet for skyllemiddel...
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Easy Chopper (minihakker) Easy Chopper (minihakker)
-80 % Udsolgt
Denne effektive minihakker er udstyret med 3 skarpe blade, som gør det nemt og enkelt at hakke nødder, urter samt diverse grøntsager mm.Et par enkelte træk i snoren, og dine ingredienser vil blive hakket hurtigere end aldrig før.Størrelse:diameter 12,5 cm.Højde: 8,3cm.Se den smarte chopper her:..
59,- 299,-
Ekskl. Moms:47,-
Easy Lid - silikonelåg til gryder, Rød Easy Lid - silikonelåg til gryder, Rød
-50 % Udsolgt
Easy Lid er silikonelåget, som forhindrer ris, pasta og kartofler I at koge over!Den smarte konstruktion giver luften lov at cirkulere i gryden, så der ikke skabes overtryk, hvor vandet bobler ud under låget! Slut med vand over hele komfuret og slut med møgbeskidte gryder.Du kan også bruge Easy Lid ..
79,- 159,-
Ekskl. Moms:63,-
Effektiv knivsliber til køkken og værktøj Effektiv knivsliber til køkken og værktøj
-40 %
Træt af sløve og ikke skarpe knive? Vores nyskabende knivsliber fungerer endnu bedre end før, grundet den nye "Pull and push-teknik". Sliberen skader ikke klingen og har en levetid på +5år, og fylder ikke meget i køkken, garage eller sommerhuset.Det perfekte redskab til at slibe dine knive..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Ekstra klude til H2O Steam Mop X5 - Nem Rengøring
Bestseller -52 %
Brug for ekstra klude til din H2O Steam Mop X5? Hvis du er en af de heldige, der allerede har den smarte H2O X5 Steam Mop derhjemme, så mangler du med garanti også ekstra klude. Køb en eller flere pakker, så du altid er klar til at give hele huset en tur med din Steam Mop.&nbs..
95,- 199,-
Ekskl. Moms:76,-
Ekstra klude til Steam Mop X10-i-1
NYHED
Få fyldt lageret op med ekstra klude til din X5, så du altid er klar til effektiv rengøring.Pakken indeholder:1 x Mikrofiber pad til gulve1 x Mikrofiber pad til vinduer1 x Mikrofiber pad til damprensning1 x Støvsamler inkl. mikrofiber pad..
99,-
Ekskl. Moms:79,-
Fodliste buddy duster (nem rengøring af paneler) Fodliste buddy duster (nem rengøring af paneler)
Bestseller -57 %
Nem rengøring af panelerDine dage med at krumme, sidde og krybe på hænder og knæ for at rense dine fodlister er bu forbi, takket være Baseboard Buddy Duster. Rengøringspladerne er den rigtige størrelse til at kunne rense listerne grundigt. Det roterende hoved drejer 360 grader, så du kan rengør..
129,- 299,-
Ekskl. Moms:103,-
Frituregryde fra Royalty Line Frituregryde fra Royalty Line
-40 %
Hvis du er til lækker sprød mad, så er friture den rigtige løsning. Her får du en super lækker billig frituregryde til en super billig pris.Det har et dårligt ry ved at skulle være meget usund, men de er langtfra så usunde som før i tiden. I dag bruger meget en meget mindre mængde olie og man får st..
299,- 499,-
Ekskl. Moms:239,-
Fur Wizard – Fnug & Hårfjerner Fur Wizard – Fnug & Hårfjerner
-67 %
Er du træt af støv og hår fra dit kæledyr på tøj og møbler? Så er Hurricane Fur Wizard den perfekte løsning. Den dobbeltsidede børste har tusindvis af mikrobørster der effektivt fjerner støv og hår fra overflader. Den ekstra store størrelse giver dig mulighed for at fjerne mere snavs på en gang..
99,- 299,-
Ekskl. Moms:79,-
Grill daddy - Nem rengøring af grillristen Grill daddy - Nem rengøring af grillristen
-50 %
Med Grill Daddy kan du nemt og hurtigt rengøre din grillrist – helt uden brug af kemikalier. Grill Daddy rengør og steriliserer med damp, så du undgår rester af skadelige kemikalier på din grillrist. Dampfunktionen fjerner fastbrændte madrester og fedt og snavs og virker på både rustfri stål, m..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Grydesæt i rustfrit stål fra Kaiserhoff Grydesæt i rustfrit stål fra Kaiserhoff
NYHED -50 % Udsolgt
Udskift dine gamle gryder med dette komplette Kaiserhoff grydesæt, der består af 12 dele. Du får 4 gryder i hver sin størrelse, en sauté pande samt en kasserolle. Der medfølger et glaslåg til alle 6 dele.Gryderne er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet og er meget slidstærke. De er matte indeni og ..
399,- 799,-
Ekskl. Moms:319,-
Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 14-dele (flere farver) Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 14-dele (flere farver)
Bestseller -35 %
Lækkert gryde- og pandesæt fra Royalty Line Switzerland Non-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet:Meg..
1.295,- 1.995,-
Ekskl. Moms:1.036,-
Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 18-dele, grå Grydesæt og pandesæt m. marmor belægning 18-dele, grå
-60 % Udsolgt
Lækkert støbt gryde- og pandesæt fra Royalty Line SwitzerlandNon-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet..
799,- 1.995,-
Ekskl. Moms:639,-
Grydesæt og pandesæt marmor belægning 18-dele, sort Grydesæt og pandesæt marmor belægning 18-dele, sort
-60 % Udsolgt
Lækkert støbt gryde- og pandesæt fra Royalty Line SwitzerlandNon-stick belægningen på alle grydesættets pander og gryder er 100% fri for PFOA.Det er ikke nødvendigt at bruge fedt på gryderne, så du kan stege fedtfrit og sundt på gryderne, uden at maden brænder på.Information om gryde- og pandesættet..
799,- 1.995,-
Ekskl. Moms:639,-
Håndholdt Blender (stavblender) m. minihakker og piskeris Håndholdt Blender (stavblender) m. minihakker og piskeris
NYHED -56 %
Undgå klumper i sovsen, hak isen til dine drinks m.m. med denne smarte Royalty håndblender (stavblender) sæt med minihakker og piskeris.Den har rustfri stålstang og stærk 700W motorMærke Royalty LineLiter: 500 mlModel: RL-ESTMS700Type: StavblenderHastighed: 1 speed + turbo for lettere kontrolMotoref..
349,- 799,-
Ekskl. Moms:279,-
Håndholdt smart moppe Håndholdt smart moppe
-53 %
Alle søger det perfekte værktøj til rengøringHvorfor vælge et enkelt dyrt rengøringsværktøj, når du kan gøre alle husgaver med blot et enkelt køb. Med den håndholdte Smart Moppe kan du fixe en masse rengørings opgaver enkelt som fnug på gulvet, gnide væggene, tørre vinduerne, vaske opvasken og meget..
379,- 799,-
Ekskl. Moms:303,-
IMPERIAL COLLECTION Knivsæt (8-dele) IMPERIAL COLLECTION Knivsæt (8-dele)
-62 %
8 DELE KNIV SÆT med NON STICK belægningIndeholder1 Chef kokkekniv1 Brødkniv1 Fileteringskniv1 Altmuligkniv1 Skære/skrælleknivKnivskarpnerMultifunktion saksAkryl roterende standStilfuld SOFT TOUCH Ergonomisk håndtagNem at rengøreNON STICK belægningSkarpe knivePræcisionsudskæring Brug og pleje:HU..
269,- 699,-
Ekskl. Moms:215,-
KitchenAid Artisan 5KVJ0333EER
-23 %
KitchenAids Artisan saftpresser 5KVJ0333 er den nyeste i rækken af kvalitetsprodukter fra KitchenAid. Saftpresseren har to hastighedsindstillinger, så den nemt kan håndtere både bløde og hårde frugter, samt grøntsager. Det ekstra brede indføringsrør gør det nemmere og hurtigere at presse saft. Der e..
1.549,- 1.999,-
Ekskl. Moms:1.239,-
Knivsliber - Swifty Sharp kendt fra TV Knivsliber - Swifty Sharp kendt fra TV
-50 %
Effektiv og smart minisliber til både knive og sakse mm.Er dine knive og sakse ved at være triste så få nyt liv i dem igen med denne trådløse multifunktionelle smarte knivsliber.Den er udstyret med professionelle kvalitets dele og højhastigheds slibesten der genopbygger de fleste husholdningsartikle..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Knivsæt fra Royalty Line (5 dele + skræller) Knivsæt fra Royalty Line (5 dele + skræller)
-64 %
Sæt kulør på køkkenet med dette smarte knivsæt fra Royalty Line i Schweiz med non-stick beklægning og non-slip håndtag.Du får 5 forskellige dele i pakken, en knivholder + en effektiv skræller.Indeholder:Kokkekniv (20 cm)Bedst til udskæring, hakning, terninger, hakning, julienne udskæringer, store ud..
249,- 699,-
Ekskl. Moms:199,-
Knivsæt fra Royalty Line med marmorbelægning (5 dele + skræller) Knivsæt fra Royalty Line med marmorbelægning (5 dele + skræller)
-89 %
Sæt kulør på køkkenet med dette smarte knivsæt fra Royalty Line i Schweiz med marmor belægning og non-slip silikone håndtag som giver et super godt greb. Du får 5 forskellige dele i pakken + en effektiv skræller.Alle knive har skarpe blade som er lavet af rustfrit stål og i god kvalitet.Bladede..
79,- 699,-
Ekskl. Moms:63,-
Kraftig kødhakkemaskine / kødkværn Kraftig kødhakkemaskine / kødkværn
-60 %
Kraftfuld kødhakker i et pænt design.En effektiv og kraftig motor på 2800w, som kan bruges til alle kødtyper.Den har sikkerhedsfunktion så du ikke ødelægger motoren, selvom den skulle blive overbelastet. Kniven er i topkvalitet og du får 2 forskellige hulskiver så du kan hakke groft eller fint ..
399,- 999,-
Ekskl. Moms:319,-
Kraftig multifunktions køkkenmaskine 3-i-1 Kraftig multifunktions køkkenmaskine 3-i-1
-57 %
Denne smarte multifunktions køkkenmaskine fra Royalty Line er til den madglade, der gerne vil have alt samlet i én, og samtidigt spare masser af plads i køkkenskabene.Blender1,5L glasblender og kraftfuld motor, kan du lave lækker sommer smoothies, sunde grøntsag og frugt supper, velsmagende dressing..
1.295,- 2.995,-
Ekskl. Moms:1.036,-
Kølekasse Kølekasse
NYHED -29 %
Denne smarte køle kasse kan opbevare op til 60 dåseøl. Og selvom den er robust nok til at bære 60 dåseøl, så er den så let at selv børn kan løfte den!Kølekassen har en smart temperaturlås funktion der holder kulden inde. Desuden er den lavet i det smarte polypropylene materiale som ingenting vejer m..
249,- 349,-
Ekskl. Moms:199,-
Ledningsfri og Genopladelig Støvsuger – Royalty Line Ledningsfri og Genopladelig Støvsuger – Royalty Line
NYHED -30 %
Smart og genopladelig støvsuger fra Royalty Line med 2 suge niveauer og stærk aluminiumrørHar LED lys og smart motor på sugehovedet som børster samtidig med den suger.Den har LED display til opladningsindikation og et stærkt lithium-ion batteri der giver en god batteritid. Ligesom Dyson V6 Cord..
699,- 999,-
Ekskl. Moms:559,-
Ledningsfri Støvsuger, Royalty Line, Genopladelig Ledningsfri Støvsuger, Royalty Line, Genopladelig
-53 % Udsolgt
Smart og genopladelig støvsuger fra Royalty Line med 2 suge niveauer og stærk aluminiumrørHar LED lys og smart motor på sugehovedet som børster samtidig med den suger.Den har LED display til opladningsindikation og et stærkt lithium-ion batteri der giver en god batteritid. Ligesom Dyson V6 Cord..
799,- 1.699,-
Ekskl. Moms:639,-
Mandolinjern Mandolinjern
-80 % Udsolgt
MandolinjernGør det nemt i køkkenet. Med dette mandulinjern, får du 6 forskellige knive til forskellige udskæringer.Beholderen kan rumme 1,5 liter. Alle delene kan tåle opvaskemaskinen.Der medfølger:Opbevaringsboks på 1,5 liter + låg.6 forskellige kniv indsatser i rustfrit stål.1 ergonomisk rod..
119,- 599,-
Ekskl. Moms:95,-
Nutribullet blender 600W Nutribullet blender 600W
-50 % Udsolgt
Kraftfuld ekstraktion af næringsstofferArbejd med alle typer ingredienserLav lækre sunde juice, supper mm.Køb blender pakken med alt det her:1 x Nutri Bullet power base på 600W1 x 700 ml kop2 x 500 ml kop med håndtag2 x Låg til kop1 x Opskriftsbog (Engelsk)Blender billig og dyr frugt og grønt, så du..
495,- 995,-
Ekskl. Moms:396,-
Nutribullet blender 900W
-58 %
SMART Nutribullet blender 900W MASKINE - med EKSTRA KRAFTIG 900W MOTOR Med NutriBullet får du det meste ud af din mad og booster din sundhed. NutriBullet blenderen behandler alle ingredienserne, mens den på samme tid bevarer alle næringsstofferne kraftigt og vitaminerne. Lav lækre juice, grønt..
849,- 1.999,-
Ekskl. Moms:679,-
Perfekt Brownie Bagesæt - 2 i 1
-31 %
Fed og funktionel 2-i-1 bradepande med en slicer til udskæring af brownies. Når du har bagt kagen, er den allerede skåret ud og du kan samtidig bruge bakken som et serveringsfad.  Lav perfekte brownies hvergang.Du fylder blot kagedejen i bradepanden, og sætter derefter slicer indsatsen ned i br..
89,- 129,-
Ekskl. Moms:71,-
Philips Avance Airfryer HD9240/90 er i toppen af klassen inden for Airfryer produkter. Denne special udgave er forbedret yderligere og har 50% mere kapacitet i forhold til originalen, hvilket betyder at den kan lave op til 1200g mad ad gangen. Med Philips Rapid Air teknologi får du op til 80% mindre..
1.599,-
Ekskl. Moms:1.279,-
Popcorn maskine - Lav dine egne popcorn
-57 %
Der er ingen grund til at gå i biografen for at få popcorn, for nu kan du selv lave dem og få den autentiske smag. Lad popcorn maskinen forvarme i 2 minutter inden du putter olie i og herefter popcorn. Lav små mængder, da de ved større mængder brænder på. En passende mængde ville være 20g olie til ..
298,- 699,-
Ekskl. Moms:238,-
Powershaker (Elektrisk), 450ml Powershaker (Elektrisk), 450ml
-53 %
Flot og funktionel powershaker der næsten er umulig at slide op. Shakeren er lavet af plexiglas og fremstillet i rustfrit stål.Power shakeren er fremstillet i rustfri stål og plexiglas så den er umulig at slide op Den smarte shaker klarer alle klumper Den blander din shake, the kaffe eller andet v..
189,- 399,-
Ekskl. Moms:151,-
Quick Salad Maker - smart skål til udskæring af salat Quick Salad Maker - smart skål til udskæring af salat
-47 %
Den hurtige løsning til at lave lækre salater nemt og bekvemt, er med en Quick Salad Maker. Og så er det nemt at vaske og dræne alle ingredienserne inden brug. Det er faktisk så nemt som det kan blive. Du putter blot det salat og grøntsager i skålen som du ønsker at skærer ud og lægger derefter..
79,- 149,-
Ekskl. Moms:63,-
Royalty Line 2-i-1 Ledningsfri Støvsuger Royalty Line 2-i-1 Ledningsfri Støvsuger
NYHED -53 %
Super praktisk og effektiv ledningsfri støvsuger. Du vil hurtigt opleve at den håndholdte støvsuger skåner dit håndled og giver dig mere bevægelsesfrihed, fordi du ikke får modstand fra en tyk støvsugerslange der skal manøvreres rundt og en ledning der skal flyttes hele tiden for at nå rundt i hele ..
699,- 1.500,-
Ekskl. Moms:559,-
Royalty Line grydesæt i rustfrit stål i 12 dele Royalty Line grydesæt i rustfrit stål i 12 dele
-50 %
Med dette sæt får du en komplet samling luksus pander, gryder og kasseroller, perfekt til hvilken som helst opgave i køkkenet.Hver gryde og pande er fremstillet i rustfrit stål med en tyk bund forseglet af 3 lag, der er med til at sikre en ligevægtig varmefordeling, som gør din madlavning hurtig og ..
499,- 999,-
Ekskl. Moms:399,-
Royalty Line Køkkenmaskine 1400W (røremaskine) Royalty Line Køkkenmaskine 1400W (røremaskine)
-55 %
Utrolig flot kvalitetskøkkenmaskine/røremaskine fra Royalty Line med en kraftfuld motor på 1400 watt med variable hastighed og planetarisk mixing.En super køkkenmaskine der sikre et perfekt resultat hver gang.Kraftfuld 1400 watt motorPlanetarisk mixing systemCentreret metalgear system til perfekt bl..
895,- 1.999,-
Ekskl. Moms:716,-
Royalty Line Køkkenmaskine 1900W (røremaskine) Royalty Line Køkkenmaskine 1900W (røremaskine)
NYHED -47 %
Utrolig flot kvalitetskøkkenmaskine/røremaskine fra Royalty Line med en kraftfuld motor på 1900 watt med variable hastighed og planetarisk mixing.En super køkkenmaskine der sikrer et perfekt resultat hver gang.Kraftfuld 1900 watt motorPlanetarisk mixing systemCentreret metalgear system til perfekt b..
999,- 1.899,-
Ekskl. Moms:799,-
Sani Sticks Afløbsrens 12 stk
-61 %
Sani Sticks Afløbsrens er den bedste og mest sunde måde at holde dine afløb rene fra fødevarer, fedt og andre organiske materialer. Du tilsætter blot en Sani Stick til dit afløb en gang om måneden og du vil hurtigt opleve et renere afløb og betydelig mindre lugtgener. Det fungerer ved at Sani S..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Sink Snake til stoppede afløb Sink Snake til stoppede afløb
-20 %
Med lethed kan du fjerne hår og snavs som tilstopper afløb i hjemmet. Denne effektive sink snake gør det hårde arbejde let. Trin 1: Sænk sink snake ned i afløbTrin 2: Drej rundt et par gangeTrin 3: Hiv op. Snavs og hår sidder nu på sink snake og kan fjernes så den kan bruges igen og igen.Instru..
39,- 49,-
Ekskl. Moms:31,-
Smart Omelet Maker - Til mikrobølgeovnen Smart Omelet Maker - Til mikrobølgeovnen
-51 %
Nu er det nemt at lave en omelet til morgenmaden. Det eneste du skal gøre er; lav din ynglings omelet fyld og hæld det i Omelet Makeren, og put den i mikroovnen i 3-4 minutter.Der medfølger en indsats til din omelet maker, så du også nemt kan lave spejlæg i mikroovnen, nemt og lækkert.Omelet Ma..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Smart Slushice maskine til hjemmet Smart Slushice maskine til hjemmet
-50 %
Få en smart slush-ice maskine til hjemmet. Det er en nem måde at lave lidt køligt til sommervarmen. Specifikationer: Dimensioner:  21(L) x 20(B) x 36(H) cm Vægt: 1,5kg Strøm: 220V, 40W og 60Hz..
449,- 899,-
Ekskl. Moms:359,-
Spin Scrubber (3 børster medfølger) Spin Scrubber (3 børster medfølger)
-72 %
Trådløs og bærbar skrubbe med 3 børsterGenopladelige batteri (ingen batterier kræves)Let og nem at håndtererEffektiv til at rengøre badeværelse, køkken, gange og meget mereImponerende drejeningsmoment3 børstehoveder og forlængelsesstang medfølgerDen smarte Hurricane Spin Skrubber er en trådløs og ge..
199,- 699,-
Ekskl. Moms:159,-
Spin Scrubber extra børster (3 børster)
-34 %
Ekstra børste sæt til din Spin Scrubbe Moppe. Der medfølger 3 stk. børster. ..
99,- 149,-
Ekskl. Moms:79,-
Stufz bøfpresser - lav perfekt forseglet burgerbøf Stufz bøfpresser - lav perfekt forseglet burgerbøf
-40 %
Så er den amerikanske trend her endelig - når du først har prøvet den, vil du aldrig lave en almindelig grillbøf igen! Med Stufz kan du lave dine egne lækre fyldte bøffer med ost, bacon, løg, chili osv. hvor kun fantasien sætter grænser og gøre grillaftenen helt perfekt. Så nemt er det at ..
59,- 99,-
Ekskl. Moms:47,-
Super godt kvalitets stegepande sæt fra Royalty Line
-50 %
Et super godt kvalitets stegepande sæt fra Royalty Line, som er belagt med en marmor-belægning. Stegepande: Ø: 20 x H: 4 cm Stegepande: Ø: 24 x H: 4,8 cm Stegepande: Ø: 28 x H: 5 cm..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Swivel Sweeper MAX Nem rengøring Swivel Sweeper MAX Nem rengøring
Bestseller -57 %
Nem rengøring med Swivel Sweeper Max! Swivel sweeper Max's børster roterer med 4.000 omdrejninger/minut, Det flade design med en drejning på 360° gør, at den kommer den godt ud i alle hjørner og kanter og nemt kommer ind under møbler, radiatorer og andre svære områder. Swivel Sweeper MAX ..
299,- 699,-
Ekskl. Moms:239,-
Te si mand - teposeholder Te si mand - teposeholder
Bestseller -51 %
Te sien er lavet af silikone i høj kvalitet og du kan skilles manden ad på midten, når du skal påfylde teen. Overkroppen er lavet i solidt materiale, så den kan hænge på kanten af koppen. Måler 8 x 6,5 cm og vejer ca. 30 gram...
29,- 59,-
Ekskl. Moms:23,-
Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk) Teflon-stegemåtter nonstick til grill/ovn (5 stk)
Bestseller -60 %
Disse smarte nonstick teflon-stegemåtter sikrer dig en ensartet stegning i ovnen, i mikrobølgeovnen, eller på grillen og holder stadig den gode smag. De er nemme at gøre rene og kan genbruges. Kan vaskes i hånden eller i opvaskemaskinenMål 40 x 33 cm. (Ca. 0,2 mm. tyk)Indeholde 5 stk. tefl..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning Trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning
-44 % Udsolgt
38 cm. kvalitets trykstøbt aluminiums multigrillpande med keramisk titaniumbelægning ROYALTY LINE.Royalty Line model RL-AG38MM..
279,- 499,-
Ekskl. Moms:223,-
Undgå æggeskaller i maden med den smarte EZ-Cracker Undgå æggeskaller i maden med den smarte EZ-Cracker
-75 %
EZ-cracker, slår dine æg ud, men holder fast på skallen. Den kan også tage skallen af dit kogte æg, og med den smarte æggehvideskiller kan du nemt skille blommen fra hviden. ..
49,- 199,-
Ekskl. Moms:39,-
Vandfilter til vandhanen som fjerner urenheder i vandet Vandfilter til vandhanen som fjerner urenheder i vandet
-58 %
Vandet i Danmark hører heldigvis til i den bedre halvdel i Europa og har også generelt været ok i mange år, men siden år 2.000 har der dog stadig været stigende mængder skadelige stoffer i både grundvand og drikkevand. Det er f.eks. sprøjtegifte fra landbruget m.v. og hvem vil ikke gerne for en lill..
29,- 69,-
Ekskl. Moms:23,-
Vandmelon Kniv
-81 %
Smart vandmelon kniv der laver de perfekt skiver lækre vandmelonstykker du kan nyde uden at skulle bøvle med at skære hele vandmelonen ud...
19,- 99,-
Ekskl. Moms:15,-
Vandmelon slicer
-50 %
Det har aldrig før været så nemt at lave slicer af din vandmelon.Vandmelon Slicer laver perfekte, smagfulde serverbare skiver. Det gør dit liv meget nemmere, når du skærer denne lækre frugt, fordi du kun har brug for en bevægelse.Skær let gennem melon i 12 ensartede skiverVelegnet til forskellige me..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Wrap dispenser Wrap dispenser
-50 % Udsolgt
Denne smarte Wraptastic hjælper dig med at få dine madvarer pakket ind i husholdningsfilm på en let og elegant måde. Du skal blot ilæg rullen med husholdningsfilm i wrap dispenseren, nu kan du hive det stykke ud du skal bruge, og trykke ned på låget. Et knivblad skærer filmen/folien over f..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Viser 1 til 65 af 65 (1 sider)