Menu
Your Cart

Øvrigt

Aluminiums baseballbat 75cm  inkl. Baseball bold
-50 %
Dette baseball sæt med både bat og bold lægger op til mange timers sjov underholdning, så snart de lunere dage er over os. Træk vennerne med i parken eller ungerne med ud på boldbanen og få en eftermiddag fuld af energi. Hvis du og familien er blevet træt af rundbold, så er baseball et rigtig g..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Baseball sæt
-48 % Udsolgt
Dette baseball sæt med både bat, bold og handske lægger op til mange timers sjov underholdning med vennerne eller familien i haven eller i parken.  Hvis i er blevet træt af rundbold, så er baseball et rigtig godt alternativ. Både børn og voksne kan få glæde ud af dette sæt. Baseball battet..
129,- 249,-
Ekskl. Moms:103,-
Blæser og vandspray - Nedkøling i sommervarmen Blæser og vandspray - Nedkøling i sommervarmen
-70 %
Bliv klar til sommerens varme med denne smarte vand spray. Isæt 2 stk. AA batterier og påfyld vand i beholderen, tænd derefter for din water spray fan og ud kommer en kølende vandstøv...
59,- 199,-
Ekskl. Moms:47,-
Børneur med GPS tracker og telefon Børneur med GPS tracker og telefon
Bestseller -25 %
Vær sikker på at du altid kan komme i kontakt med dine børn, med dette smarte GPS ur med indbygget telefon. Et ur som giver både dit barn og dig tryghed i hverdagen.De fleste forældre ønsker ofte ikke at give sine mindre børn en mobiltelefon for tidligt af flere forskellige grunde, men all..
299,- 399,-
Ekskl. Moms:239,-
Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer) Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer)
NYHED -61 %
Er du også træt af myg, fluer og hvepse er denne elektriske insekt ketsjer løsningen. Nu kan du slippe af med myggene som sværmer rundt om dig på de dejlige sommeraftner eller fluerne som driller dig når du forsøger at ligge i fred på sofaen og se TV. Denne insekt killer hjælper dig af med banditter..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Elektronisk blodtryksmåler Elektronisk blodtryksmåler
-50 %
Smart og handi blodtryksmåler med hukommelse.Viser tid og dato.GennemsnitsmålerUregelmæssig pulsmålerBlodtryks display Håndledsstørrelse:135-215mmStørrelse: Længde 78.5 Bredde 68.5Tykkelse 30mm..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Selfie stang – Sort
-61 %
Tag det perfekte selfiefoto af dig selv eller ven/veninden.Med en smart udløserknappe på stangen som er forbundet til din telefon, så du ikke behøver at sætte timeren i gang som på mange andre selfie stænger.Kan forlænges fra 24cm til 100 cm.Virker til : iOS 5.1 og derover , Android 4.1.1 og derover..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Shot Glas Buckshot 4 stk Shot Glas Buckshot 4 stk
-51 %
Så skal der drikkes shorts, perfekt til jagtselskabet, fester og andre selskabeligheder.4 seje shotglas udformet som jagt patroner.Drink the shots. :-)..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Smart Watch Smart Watch
-72 % Udsolgt
Super smart gadget som har rigtig mange forskellige funktioner. Betjen din enhed, modtag beskeder om ny aktivitet og foretag og modtag opkald via dit ur. (Så slipper du for at tage telefonen op af lommen eller jakken når den ringer). Du kan optage video og tage billeder med det indbyggede kamera,..
199,- 699,-
Ekskl. Moms:159,-
VR BOX 3D briller - Med fjernbetjening VR BOX 3D briller - Med fjernbetjening
-74 %
VR Box Headset med Controller3D Virtual Reality briller inspireret af Google Cardboard.Her kan du opleve spil, se netflix eller f.eks. Google Streetview i 3D på den sejeste måde med disse Virtual Reality briller. Der er mange forskellige muligheder.Du har et synsfelt på op til 80 grader med justerba..
79,- 299,-
Ekskl. Moms:63,-
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)