Menu
Your Cart

Kropspleje

4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3 4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3
-54 %
4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3Pakken indeholder 4 stk. skrabehoveder der passer til Mach3, som tager fat i hvert eneste hår den kommer forbi og har en langvarig virkning, der kan holde i op til 30 dage. De fine og tynde knive er perfekte til at fjerne alt skæg ned til den mindst..
59,- 129,-
Ekskl. Moms:47,-
Aktivitetsarmbånd med bluetooth Aktivitetsarmbånd med bluetooth
Bestseller -57 %
Stilfuld vandafvisende sportsarmbånd til iPhone og Android telefoner der er perfekt til at holde styr på din krops sundhed, da den registrerer alle dine bevægelser døgnet rundt og måler dit daglige aktivitetsniveau, kalorieforbrug, BMI og søvnrytme.Aktivitetsuret har en smart påminder-funktioner som..
129,- 299,-
Ekskl. Moms:103,-
Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv
-33 %
Slip for besværet med booking af tid og dyre klinikbesøg. Nu kan du ganske enkelt få massage i hjemme og få bugt med ømme muskler eller bare forkæle dig selv med en grundig gang afslappende helkropsmassage. Smart og behagelig massagemåtte med varme og intelligent design og 9 indbygget højfrekve..
399,- 599,-
Ekskl. Moms:319,-
Elektronisk badevægt Elektronisk badevægt
NYHED -43 %
Elektronisk badevægt med glas overflade og stort display.Batteri medfølgerLCD displayForskellige vægtenheder kg/lbKapacitet max. 180 kg...
169,- 299,-
Ekskl. Moms:135,-
Elektronisk blodtryksmåler Elektronisk blodtryksmåler
-50 %
Smart og handi blodtryksmåler med hukommelse.Viser tid og dato.GennemsnitsmålerUregelmæssig pulsmålerBlodtryks display Håndledsstørrelse:135-215mmStørrelse: Længde 78.5 Bredde 68.5Tykkelse 30mm..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Elektronisk Slankende Fat Burning Massage Elektronisk Slankende Fat Burning Massage
-50 %
Massere akupunktur punkter i kroppen, lindre træthed og massere hele kroppen.Forbrænde fedt, lokalt organ slankning, Forbedre blodcirkulationen og aktivere nerve under huden, release tryk.Slankende massager til: Stivhed af skuldre, Lammelse af perifere nerver, Inddrivelse af træthed, forbedrer Neura..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Holdningskorrigerende rygstøtte vest
-50 %
Rygstøtten aflaster ryg og skuldre ved at fordele belastningen til et større område og dermed lette trykket på smertefulde områder. Samtidig tvinger det dig til en bedre holdning af rygsøjlen, så belastningen på den bliver mindre.Den holdningskorrigerende vest er behagelig at have på og kan sagtens ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Luksus hovedpude med memory skum Luksus hovedpude med memory skum
-63 %
Deluxe memory pudeFyldt med 100% PU-hukommelsesskumBetræk i 100% polyesterTilpasser sig kroppens former og temperaturMåler 50x30x7-10cmAllergivenligBetrækket kan vaskes, puden rengøres med en fugtig kludVi kan ikke garantere at dine drømme bliver bedre, men din kropsholdning vil uden tvivl blive bed..
149,- 399,-
Ekskl. Moms:119,-
Massage kuglereb Massage kuglereb
NYHED -50 %
Dette massage kugle reb gør det muligt for dig at forkæle dig selv med en opløftende omgang massage. Især efter sport kan det være en god tilføjelse til restitutions processen at massere de trænede områder igennem. Både for at mindske ømhed, men også forebygge skader og øge blodcirkulationen.Fås i f..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Shiatsu massagepude med lys og varme Shiatsu massagepude med lys og varme
-44 %
Utrolig populær og effektiv massagepude som er ideel til massage af nakke, skuldrer, ryg og ben. Massage i hjemmet, på kontoret eller i bilen.Den har 4 roterende massagehoveder, der trænger dybt ind i f.eks. ryggen for at løsne tunge og ømme muskler og hjælper med at frigøre stress, smerte, spænding..
279,- 499,-
Ekskl. Moms:223,-
Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre
-56 % Udsolgt
Dette effektive Shiatsu massagebælte med varme og roterende massagehoveder giver en dybdevirkende massage med beroligende effekt. Mange af os har stillesiddende arbejde foran computeren, med skuldre trukket op om ørene og er derfor meget anspændte og har spændinger og smerte i skuldre og ryg. Derfor..
349,- 799,-
Ekskl. Moms:279,-
Vibro Shape Slimming (Professional Massage Bælte) Vibro Shape Slimming (Professional Massage Bælte)
-64 %
Ikke alle får lavet de daglige mavebøjninger som man bliver anbefalet for at få reduceret det ovenskydende fedt, men med dette smarte Vibro Shape Slimming Bælte er det muligt for alle at få trænet maven i den travle hverdag.Det stimulerer musklerne i maven, skuldrene, ryggen og armene. Kan brug..
249,- 699,-
Ekskl. Moms:199,-
Wizzit hårfjerner Wizzit hårfjerner
-67 %
Slip af med uønsket hår nu!Wizzit fjerner uønsket hår hurtigt, nemt og glat fra roden selv de mest vanskelige steder og selv følsomme underarmsområder er ikke noget problem for Wizzit.Wizzit tiltrækker hår som en magnet fra alle vinkler så du vil aldrig overse et eneste hår og virker på alle slags h..
49,- 149,-
Ekskl. Moms:39,-
Wonder Wax (Voks til hårfjerning) Wonder Wax (Voks til hårfjerning)
-60 %
Wonder Wax er perfekt til hjemmevokseren. Den giver et langtidsholdbart resultat som efterladen huden silkeglat i op til ca. 4 uger. Kan bruges fra hoved til tå og klister kun fast til håret og ikke skindet.Er nem at vaske af igen.  Om Wonder Wax:Klister til håret og ikke skindet..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Zero Smoke øre-magneter Zero Smoke øre-magneter
-51 %
BLIV RØGFRI MED ZERO SMOKE ØRE-MAGNETERNår du vælger at stoppe med at ryge, gør du både dig selv og dine medmennesker en tjeneste. Slip for al bøvlet med nikotin-plastre og tyggegummi, og prøv istedet de effektive Zero Smoke øre-magneter. Du bliver røgfri på kun 30 dage og får dem for kun 49,- !BLIV..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)