Menu
Your Cart

Kosmetik

Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud
-74 %
Kom uren hud til livs med Black Mask! Denne blødgørende ansigtsmaske fjerner effektivt både hudorme og urenheder, samtidig med at den plejer din hud med B5, A og E-vitaminer.  Uren hud kan ødelægge enhver makeup, og kan være næsten umulig at komme af med. Denne ansigtsmaske fjer..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Kosmetik boks i akrylSkab orden i al din kosmetik og andre småting med disse praktiske kosmetik bokse. De er lavet i transparent akryl, så du nemt kan se, hvad der er i dem. Fås i 3 varianter.Få samlet al din makeup, hårelastikker, smykker, accessories og andre småting i disse kosmetik bokse. Du kan..
89,-
Ekskl. Moms:71,-
Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys
NYHED -72 %
Smart make-up spejl med Touch Screen LED og lysFungerer som en iPhone, hvor du tænder ved at klikke på cirklen i bunden af skærmen.Spejlet er blevet super populært på kort tid, da det har et flot og praktisk hvidt LED lys i kanten som giver det perfekte lys til når du skal lægge din make-up. Du kan ..
139,- 499,-
Ekskl. Moms:111,-
Makeupspejl med LED Lys og blæser Makeupspejl med LED Lys og blæser
NYHED -36 %
Et makeup spejl SKAL give dig optimalt syn og lys så du kan få og se alle detaljer med. LED lyset giver dig den bedste lyskilde som simulerer det hvide dagslys som du gerne vil se godt ud i. Blæseren er indbygget og kan på de varme dage give en behagelig brise, så du ikke klistrer til i huden imens ..
159,- 249,-
Ekskl. Moms:127,-
White Light - Tandblegningskit White Light - Tandblegningskit
-60 %
Nu kan du selv blege dine tænder efter du har børstet dine tænder. Du påføre blegegelen på mundskinnens inderste del og tager i munden. Sættet indeholder 2 x blegegele, 1 lystransmitter, 2 mundskinner, 2 batterier. ..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)