Menu
Your Cart

Ansigstpleje

4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3 4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3
-54 %
4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3Pakken indeholder 4 stk. skrabehoveder der passer til Mach3, som tager fat i hvert eneste hår den kommer forbi og har en langvarig virkning, der kan holde i op til 30 dage. De fine og tynde knive er perfekte til at fjerne alt skæg ned til den mindst..
59,- 129,-
Ekskl. Moms:47,-
Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser
-50 %
Ansigtsbehandlinger har ikke været lettere. Denne ansigtssauna kan via. damp åbne dine porrer så det er lettere at rense dem. Udover at have en skønhedseffekt kan den også bruges til at løsne slim i halsen, hvis du er blevet forkølet. ..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud
-74 %
Kom uren hud til livs med Black Mask! Denne blødgørende ansigtsmaske fjerner effektivt både hudorme og urenheder, samtidig med at den plejer din hud med B5, A og E-vitaminer.  Uren hud kan ødelægge enhver makeup, og kan være næsten umulig at komme af med. Denne ansigtsmaske fjer..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys
NYHED -72 %
Smart make-up spejl med Touch Screen LED og lysFungerer som en iPhone, hvor du tænder ved at klikke på cirklen i bunden af skærmen.Spejlet er blevet super populært på kort tid, da det har et flot og praktisk hvidt LED lys i kanten som giver det perfekte lys til når du skal lægge din make-up. Du kan ..
139,- 499,-
Ekskl. Moms:111,-
Makeupspejl med LED Lys og blæser Makeupspejl med LED Lys og blæser
NYHED -36 %
Et makeup spejl SKAL give dig optimalt syn og lys så du kan få og se alle detaljer med. LED lyset giver dig den bedste lyskilde som simulerer det hvide dagslys som du gerne vil se godt ud i. Blæseren er indbygget og kan på de varme dage give en behagelig brise, så du ikke klistrer til i huden imens ..
159,- 249,-
Ekskl. Moms:127,-
Snorke fri Nose Clip - Modvirker snorken
-37 %
Ikke flere søvnløse nætter!Nem, hurtig og skånsom løsning der giver dig en forbedret søvn så du bliver veludhvilet. Magneten inde i næseklippen hjælper med at åbne indernæsens passage, der er med til at forebygge snorken så der kommer luftgennemstrømning i næseborene og stopper snorken.Sådan br..
19,- 30,-
Ekskl. Moms:15,-
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)