Menu
Your Cart

Ansigstpleje

4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3 4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3
-54 %
4 stk. barberblade til mænd - passer til Mach3Pakken indeholder 4 stk. skrabehoveder der passer til Mach3, som tager fat i hvert eneste hår den kommer forbi og har en langvarig virkning, der kan holde i op til 30 dage. De fine og tynde knive er perfekte til at fjerne alt skæg ned til den mindst..
59,- 129,-
Ekskl. Moms:47,-
Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser Ansigtssauna - Åbner dine porrer og renser
-50 %
Ansigtsbehandlinger har ikke været lettere. Denne ansigtssauna kan via. damp åbne dine porrer så det er lettere at rense dem. Udover at have en skønhedseffekt kan den også bruges til at løsne slim i halsen, hvis du er blevet forkølet. ..
299,- 599,-
Ekskl. Moms:239,-
Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud Black Mask Ansigtsmaske - Effektivt mod uren hud
-74 %
Kom uren hud til livs med Black Mask! Denne blødgørende ansigtsmaske fjerner effektivt både hudorme og urenheder, samtidig med at den plejer din hud med B5, A og E-vitaminer.  Uren hud kan ødelægge enhver makeup, og kan være næsten umulig at komme af med. Denne ansigtsmaske fjer..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Snorke fri Nose Clip - Modvirker snorken
-37 %
Ikke flere søvnløse nætter!Nem, hurtig og skånsom løsning der giver dig en forbedret søvn så du bliver veludhvilet. Magneten inde i næseklippen hjælper med at åbne indernæsens passage, der er med til at forebygge snorken så der kommer luftgennemstrømning i næseborene og stopper snorken.Sådan br..
19,- 30,-
Ekskl. Moms:15,-
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)