Menu
Your Cart

Camping

Camping

Udstyr til campingtur og tid i det fri. 

Vi har samlet udstyr du kan bruge ved camping og fritidsaktiviteter med familien og venner.

2 stk. flammende LED fakler på spyd med solceller til haven 2 stk. flammende LED fakler på spyd med solceller til haven
-37 %
Du får to stk. super flotte flammende LED fakler til haven med solceller som giver en hyggestemning hele året rundt uden du skal tænke på at lade dem op eller tænde og slukke for dem. De er lavet med en ny flammepære teknologi som ligner en ægte flamme og lader op i dagslys med det indbyggede s..
379,- 599,-
Ekskl. Moms:303,-
Blæser og vandspray - Nedkøling i sommervarmen Blæser og vandspray - Nedkøling i sommervarmen
-70 %
Bliv klar til sommerens varme med denne smarte vand spray. Isæt 2 stk. AA batterier og påfyld vand i beholderen, tænd derefter for din water spray fan og ud kommer en kølende vandstøv...
59,- 199,-
Ekskl. Moms:47,-
Citrus Zinger - drikkedunken med god smag Citrus Zinger - drikkedunken med god smag
-47 %
Tilføj et twist til dit vand og det giver pludselig en ny og skøn smag i stedet for den normale kedelige vand man har med f.eks. til yoga, fitness eller anden sport hvor det er vigtigt at få væske. Det kan være citron, lime eller appelsin - du bruger blot din ynglingsfrugt til at lave en lækker fris..
79,- 149,-
Ekskl. Moms:63,-
EcoGrill engangsgrill (3 stk.) EcoGrill engangsgrill (3 stk.)
-60 %
EcoGrill 3 stk.Med denne miljøvenlige engangsgrill "EcoGrill" er grillen klar til brug på kun 20 min.Brug den i din gril eller som hygge på jorden. EcoGrill brænder helt ud og alt materialet er 100% nedbrydeligt og miljøvenligt, så det bliver optaget af naturen.Den korte opstartstid på ca. 15-2..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Ekstrem kraftig lommelygte (55w) Ekstrem kraftig lommelygte (55w)
-50 %
Meget kraftig lommelygte når man har en behov for ekstrem lysstyrke.Har styrke som til professionelle og seriøse brugere leder efter. Har rem så den er nem at gå med når man skal f.eks en tur i skoven, rundt på en arbejdsplads om natten eller er vagtmand. Komme i rigtig fin kuffert så den ..
995,- 1.995,-
Ekskl. Moms:796,-
Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer) Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer)
NYHED -61 %
Er du også træt af myg, fluer og hvepse er denne elektriske insekt ketsjer løsningen. Nu kan du slippe af med myggene som sværmer rundt om dig på de dejlige sommeraftner eller fluerne som driller dig når du forsøger at ligge i fred på sofaen og se TV. Denne insekt killer hjælper dig af med banditter..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Kraftig lommelygte i høj kvalitet - m/ kompas i enden
-48 %
High Power lommelygte i god kvalitet som er perfekt til camping, vandreture, jagt eller daglig brug. Har smart kompas i enden. ABS-plastik af høj kvalitet med Soft Touch High Power 1 Watt LED, max output over 100 lumens Stødsikker, vandtæt (ikke til dykning!) Med kompas i enden..
129,- 249,-
Ekskl. Moms:103,-
Kraftig pandelampe der kan justerer lyskeglen (oplader både med USB og solceller)
-48 %
Lille og smart, men utrolig kraftig pandelampe med solceller som også kan lades op med USB-lader.Med denne smarte pandelampe har du altid hænderne fri, så den er meget effektiv når du f.eks. er på jagt, på gåtur i skoven, på arbejde eller bare er et sted der kræver lys og hænderne fri. Lyskegle..
129,- 249,-
Ekskl. Moms:103,-
Kølekasse Kølekasse
NYHED -29 %
Denne smarte køle kasse kan opbevare op til 60 dåseøl. Og selvom den er robust nok til at bære 60 dåseøl, så er den så let at selv børn kan løfte den!Kølekassen har en smart temperaturlås funktion der holder kulden inde. Desuden er den lavet i det smarte polypropylene materiale som ingenting vejer m..
249,- 349,-
Ekskl. Moms:199,-
LED-pandelampe - 5000 lumens LED-pandelampe - 5000 lumens
Bestseller -66 % Udsolgt
Perfekt til udendørs aktiviteter eller arbejdsmænd med ringe lysforhold. Pandelampen har 3 lys med anti-shattering effekter og ultra skarpt lys. Den kommer med 2 x 18650 genopladelige L-ion batterier.LED-pandelampeLysstyrke: Op til 5000 lumenFlere lys-funktionerGenopladeligJusterbart hovedbånd for ..
169,- 499,-
Ekskl. Moms:135,-
Mini LED lommelygte Mini LED lommelygte
-71 %
Lille smart mini LED lommelygte du kan have med overalt og som er yderst effektiv. Den har desuden monteret en rem, så den kan hænge på f.eks. en nøglekrog eller lign. hvor du kan få brug for den. Måler under 9 cm. i længden.Størrelse: 8.9cm x 3.5cm.Batteri 3 x AAA (medfølger ikke)Materiale: AB..
29,- 99,-
Ekskl. Moms:23,-
Termokop Earthquake Mug - Sikre dine drikkevarer Termokop Earthquake Mug - Sikre dine drikkevarer
-34 %
Smart termokopEarthquake mug er en smart termokop, der ikke kan vælte. Er perfekt, når du vil have kaffe, kakao, juice, smoothie, m.m. med i bilen eller på farten. Velegnet til både kolde og varme drikkevarer. Earthquake mug er udstyret med en smart airlock teknologi, der gør koppen umulig at v..
99,- 149,-
Ekskl. Moms:79,-
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)