Menu
Your Cart

Beklædning

Aerosoft model A0801 ( Blå ) Aerosoft model A0801 ( Blå )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BlåKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Brun )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BrunKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Hvid ) Aerosoft model A0801 ( Hvid )
-40 %
Aerosoft model A0801 i HvidKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Rød ) Aerosoft model A0801 ( Rød )
-40 %
Aerosoft model A0801 i RødKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Sort ) Aerosoft model A0801 ( Sort )
-40 %
Aerosoft model A0801 i SortKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Ahh Bra ( 5 stk ) Ahh Bra ( 5 stk )
Bestseller -68 %
Små i størrelsen.Ahh Bra kan maskinvaskes og tørretumbles UDEN at miste sin unikke pasform.Ahh Bra løfter og former din barm og giver ultimativ støtte og komfort.Se størrelses guide under billederneEr du træt af bh’er med dårlig pasform? Den yderst komfortable Ahh Bra har hverken sømme, metalbøjler ..
129,- 399,-
Ekskl. Moms:103,-
Barito designer solbriller - Beatrice
-80 %
Stilsikre designer solbriller fra Barito Design of Copenhagen Trendy og tidsløst designBeatrice har et klassisk look, hvor stellet er hvidt med lillatonede glas...
79,- 399,-
Ekskl. Moms:63,-
Barito designer solbriller - Mads
-80 %
Stilsikre designer solbriller fra Barito Design of Copenhagen Trendy og tidsløst designMads har et meget klassisk og tidsløst design. Stellet er guldfarvet med bruntonede glas...
79,- 399,-
Ekskl. Moms:63,-
Barito designer solbriller - William
-80 %
Stilsikre designer solbriller fra Barito Design of Copenhagen Trendy og tidsløst designBruntonede glas, hvor selve stængerne er brede og mørkebrune...
79,- 399,-
Ekskl. Moms:63,-
BH uden bøjler - push up model 3D (3 stk.) BH uden bøjler - push up model 3D (3 stk.)
-58 %
Behagelig bh uden bøjle og med brede stropper, som giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Bh'en er formsyet og med lidt indlæg som giver super støtte og push up effekt.Lavet af nylon og spandex, så den føles behagelig at have på. Faktisk så behagelig at man kan træne i den.Kan maskinvaskes og tørretum..
169,- 399,-
Ekskl. Moms:135,-
Børneur med GPS tracker og telefon Børneur med GPS tracker og telefon
Bestseller -25 %
Vær sikker på at du altid kan komme i kontakt med dine børn, med dette smarte GPS ur med indbygget telefon. Et ur som giver både dit barn og dig tryghed i hverdagen.De fleste forældre ønsker ofte ikke at give sine mindre børn en mobiltelefon for tidligt af flere forskellige grunde, men all..
299,- 399,-
Ekskl. Moms:239,-
Cashmere tørklæder Cashmere tørklæder
-50 %
100% exclusive cashmere - håndlavet i Nepal!Lækre tørklæder af ægte cashmere uld som giver den optimale følelse af velvære til både hverdag og fest.Her kan du virkelig mærke hvorfor, at cashmere også bliver kaldet "det bløde guld".MÅL: 70x200..
249,- 499,-
Ekskl. Moms:199,-
Comfort Bra – pakke med 3 stk. - BH med blonder Comfort Bra – pakke med 3 stk. - BH med blonder
Bestseller -63 %
Comfort Bra - BH med blonderEr du træt af bh’er med dårlig pasform og stropper der gnaver?Du bør istedet prøve den sømløse Comfort Bra, der er så behagelig at du glemmer du har den på.Den behagelige Comfort Bra er sømløs, så den er helt fri for metalbøjler og hægter. Den er fremstillet af et utrolig..
149,- 399,-
Ekskl. Moms:119,-
Dame ankel sokker 8 stk.
-29 %
Lækre dame ankel sokker til sneakersSuper behagelig sok, du kan bruge i dine sneakers.Antal: 8 par.Farve: 4 hvide og 4 sorteMateriale: 80% Cotton, 5% Elastan, 15% Polyester Størrelse: 36-41..
99,- 139,-
Ekskl. Moms:79,-
Fashion Cap Urban Style
NYHED
Fodsål med memory skum der passer til alle sko Fodsål med memory skum der passer til alle sko
-51 %
Forbedr din fodpleje med disse memory indlægssåler som tilpasser sig dine fødder, afhjælper træthed og reducerer belastninger. Når man går rundt på arbejde og i løbet af dagen tager man mange skridt og det kan gøre dine fødder trætte og ømme. Denne sål vil hjælpe dig med disse problemer.Sålerne vil ..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Holdningskorrigerende rygstøtte vest
-50 %
Rygstøtten aflaster ryg og skuldre ved at fordele belastningen til et større område og dermed lette trykket på smertefulde områder. Samtidig tvinger det dig til en bedre holdning af rygsøjlen, så belastningen på den bliver mindre.Den holdningskorrigerende vest er behagelig at have på og kan sagtens ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Hyggesokker, Super Bløde
-42 %
Dejlige, superbløde hyggesokker.Ekstremt bløde sokker til brug hjemme eller på skiferien.Sokkerne er one size og passer alle i størrelserne 35-42.Hyggesokkerne er i 100% polyesterFlere farverSokkerne er skridsikre..
69,- 119,-
Ekskl. Moms:55,-
Incredible Curves (trusser med fyld på bagdelen) Incredible Curves (trusser med fyld på bagdelen)
-47 %
Smarte polstret trusser så du kan gå fra "Flat to firm" på få sekunder. Trusser med pude lavet af specielt præformet materiale, der støber sig til din krop med indbyggede bløde puder der øjeblikket giver op til 2,5 cm. på din bagdel.Forbedrer dine baller og kurver i bukser, nederdele, kjoler og..
69,- 129,-
Ekskl. Moms:55,-
Kvasthue med strikmønster
-45 %
Rigtig sød hue med kvast.Kvasthuen er strikket og med blødt for og stor kvast.Flere farverOne size100% Acryl..
99,- 179,-
Ekskl. Moms:79,-
Kvasthue med strikmønster - innuendo
-45 %
Rigtig sød hue med kvast.Kvasthuen er strikket og med blødt for og stor kvast.Flere farverOne size100% Acryl..
99,- 179,-
Ekskl. Moms:79,-
Lace Comfort BH (3 stk. i 3 farver) Lace Comfort BH (3 stk. i 3 farver)
-50 %
Lace comfort BH er en BH der er fremstillet i lækre bløde materialer som giver en ultimativ komfort og støtte til brysterne. Du vil uden tvivl føle dig tilpas hele dagen. Der er 3 stk. i pakken i 3 forskellige farver (sort, hvid og beige).VÆLG STØRRELSE VED KØB:M =79-89cm  70B/C/D  75..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Løftende bryst tape og nipple covers i silikone Løftende bryst tape og nipple covers i silikone
-85 %
Slip for BH'en med løftende bryst tape og nipple silikone coversLØFTENDE BRYST TAPE OG NIPPLE COVERS I SILIKONESe fuldstændig perfekt ud i drømmekjolen eller toppen, som bare ikke går sammen med en BH! Vælg mellem en 2-pak med bryst tape, som løfter barmen, eller en 2-pak med nipple covers, som skju..
29,- 199,-
Ekskl. Moms:23,-
Nipple covers i silikone Nipple covers i silikone
-75 %
Slip for BH. Brug silikone coversNipple covers i silikoneSe fuldstændig perfekt ud i drømmekjolen eller toppen, som bare ikke går sammen med en BH! Nipple covers, som skjuler brystvorterne - der gør at du slipper for BH'en!Nipple covers i silikone:Disse smarte selvklæbende nipple covers er runde, og..
49,- 199,-
Ekskl. Moms:39,-
Opstrammende Lipo Dress (få din krop til at se slankere ud) Opstrammende Lipo Dress (få din krop til at se slankere ud)
-75 %
Bliv slankere på få sekunder med Lipo DressNu skal du ikke længere gå i panik over ikke at være slank nok til at din yndlingskjole eller andet tøj. Denne opstrammende Lipo Dress får dig til at se 1-3 størrelser slankere ud på få sekunder - helt uden at det føles ubehageligt. Den kan brugers båd..
49,- 199,-
Ekskl. Moms:39,-
Slankende leggins 3 par Slankende leggins 3 par
-70 %
Slankende jeans leggings Disse flotte og behagelige jeans leggings har en smart slimfit pasform, der kombineret med stretch materialet gør, at de sidder tæt ind til kroppen. De er rigtig behagelige at have på og har et super trendy skinny jeans look.De er lavet i et super komfortabelt materiale ude..
149,- 499,-
Ekskl. Moms:119,-
Slim Jeans Slim Jeans
-65 %
3 farver og 2 størrelses varianter.Sort Blue DenimGreySlim Jeans er uden knapper, lynlås og trykknapper og derfor altid lige så behagelige, som de er trendy! De ligner jeans, men er lige så bløde som leggings..Og måske bedst af alt slim Jeans har avanceret Slimflex-teknologi, der former din kro..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Smart Watch Smart Watch
-72 % Udsolgt
Super smart gadget som har rigtig mange forskellige funktioner. Betjen din enhed, modtag beskeder om ny aktivitet og foretag og modtag opkald via dit ur. (Så slipper du for at tage telefonen op af lommen eller jakken når den ringer). Du kan optage video og tage billeder med det indbyggede kamera,..
199,- 699,-
Ekskl. Moms:159,-
Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk. Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk.
-61 %
Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk.Løfter busten og støtter brystet for at give den rette fremtoningEliminerer de irriterende stropper, der gnaver sig ind i skulderneNem at bruge og fjerne på få sekunderGiver dig en bedre holdningFungerer perfekt til at skjule BH stropper ved feks. tank top..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Strutz polstret støtte (lindre smerterne i fødderne) Strutz polstret støtte (lindre smerterne i fødderne)
NYHED -29 %
Pas på dine fødder – de skal bære dig igennem hele livet.Med fodstøtte fra Strutz Arch giver du fødderne den lindring og støtte de har brug for med det press de er udsat for hver eneste dag.Ny model i høj kvalitet!Strutz er nem at bruge uanset om du er barfodet eller iført dine sko.Den polstret skum..
49,- 69,-
Ekskl. Moms:39,-
Trykaflastende gel-såler Trykaflastende gel-såler
NYHED -65 %
Indlægssålerne giver ultra høj komfort, da de beskytter din hæl mod stød, og vibrationer. De reducerer og forebygger også ankel-, knæ- og rygproblemer, og kommer derved både dine fødder og resten af din krop til gode.Sålerne kan vaskes i hånden, og kommer i 2 standard størrelser, som du nemt kan kli..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Tørklæde High Volume Star
-25 %
Dejlig blødt tørklæde, der passer til den kolde tid.Tørklædet fås i flere farver og farvesammensætninger, det gør at du nemt kan anvende tørklædet sammen med anden beklædning.Størrelse: 190 x 68cmMateriale: 100% PolyesterVægt: 240gMærke: Antonio..
149,- 199,-
Ekskl. Moms:119,-
Tørklæde Sounds Of Silence
-25 %
Dejlig blødt tørklæde, der passer til den kolde tid.Tørklædet fås i flere farver og farvesammensætninger, det gør at du nemt kan anvende tørklædet sammen med anden beklædning.Størrelse: 180 x 65cmMateriale: 100% AcrylicMærke: Antonio..
149,- 199,-
Ekskl. Moms:119,-
Viser 1 til 33 af 33 (1 sider)