Menu
Your Cart

Dametasker og punge

Clutch med skulderrem Clutch med skulderrem
-67 %
Stilfuld læder clutch med håndleds- og skulderrem Denne flotte clutch har hele 4 rum, så du slipper for at have din telefon i samme rum, som nøgler og mønter. Fås i 10 farver og der medfølger håndledsrem og skulderrem.  Denne lækre clutch er lavet i ægte læder på ydersiden og PU-læder p..
99,- 299,-
Ekskl. Moms:79,-
Flot multipung i PU læder Flot multipung i PU læder
-85 %
Livet som kvinde ville være meget nemmere, hvis man kunne få en lille praktisk pung med plads til både penge, kort, nøgler og måske den mindre model smartphone. Men samtidig skal den også være feminin. Denne multipung opfylder alle kriterier, så du ikke behøver at slæbe en taske med dig. Pungen..
29,- 199,-
Ekskl. Moms:23,-
Monica Vitti Toilettaske, flere farver Monica Vitti Toilettaske, flere farver
-60 %
Lækker og rummelig kosmetik og toilettaskeFormat: (B/H/D): 30 x 20 x 8.5 cmDen har sort foring indvendigIndvendigt er der 6 små og store elastikker der holder styr på kosmetik mvHovedrummet lukkes med lynlåsForstærket bund2 sidelommerUdført i PU læder..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Toilettaske og makeuppung, flere farver
-57 %
Flot og rummelig toilet og makeuptaske der er god til rejsen.Tasken har en praktisk krog så den kan hænges op på badeværelset under brug.Tasken fås i 3 flotte farver.Vælg mellem Sort, Taupe og Grå..
69,- 159,-
Ekskl. Moms:55,-
Trendy clutch i læder Trendy clutch i læder
-65 %
Alle kvinder bør have en flot clutch til en aften i byen!Denne clutch har en ideel størrelse med ægte læder som følges godt i hånden.Når du skal ud og danse er det ikke noget problem, at have din clutch med, da den har en perfekt håndledsrem så du altid kan holde fast i den når det går lidt stærkt.D..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Østersøen Strandtaske, Large
-30 %
Smuk stor strandtaske og shopper i beige canvas.Tasken har plads til alt hvad du skal bruge på stranden. Tasken har en vandafvisende inderside der gør den idel til strandbrug.Størrelse: 55x40x23cm..
69,- 99,-
Ekskl. Moms:55,-
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)