Menu
Your Cart

Fritid og Skønhed

Aerosoft model A0801 ( Blå ) Aerosoft model A0801 ( Blå )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BlåKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Brun )
-40 %
Aerosoft model A0801 i BrunKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Hvid ) Aerosoft model A0801 ( Hvid )
-40 %
Aerosoft model A0801 i HvidKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Rød ) Aerosoft model A0801 ( Rød )
-40 %
Aerosoft model A0801 i RødKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de s..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Aerosoft model A0801 ( Sort ) Aerosoft model A0801 ( Sort )
-40 %
Aerosoft model A0801 i SortKomfortable sandalerDe bedste priserSandaler Aerosoft er kendt for deres fantastiske ergonomiske sål, der både er let, stødabsorberende og giver en fantastisk støtte. De tykke Aerosoft såler består af polyurethan og giver et fantastisk hold på foden, de er formstøbt så de ..
119,- 199,-
Ekskl. Moms:95,-
Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv Behagelig massagemåtte til seng, sofa eller gulv
-33 %
Slip for besværet med booking af tid og dyre klinikbesøg. Nu kan du ganske enkelt få massage i hjemme og få bugt med ømme muskler eller bare forkæle dig selv med en grundig gang afslappende helkropsmassage. Smart og behagelig massagemåtte med varme og intelligent design og 9 indbygget højfrekve..
399,- 599,-
Ekskl. Moms:319,-
Børneur med GPS tracker og telefon Børneur med GPS tracker og telefon
Bestseller -25 %
Vær sikker på at du altid kan komme i kontakt med dine børn, med dette smarte GPS ur med indbygget telefon. Et ur som giver både dit barn og dig tryghed i hverdagen.De fleste forældre ønsker ofte ikke at give sine mindre børn en mobiltelefon for tidligt af flere forskellige grunde, men all..
299,- 399,-
Ekskl. Moms:239,-
Chillow kølepude (allergivenlig) Chillow kølepude (allergivenlig)
-50 %
Den allergivenlige og behagelige Chillow kølepude er uundværligt for dig, der har det varmt, når du sover. Den smarte pude afleder den overskydende kropsvarme, så du forebygger og afhjælper nattesved, ømhed, smerter, hedeslag, hovedpine og feber.Den kan bruges som almindelig hovedpude, eller f.eks. ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Clutch med skulderrem Clutch med skulderrem
-67 %
Stilfuld læder clutch med håndleds- og skulderrem Denne flotte clutch har hele 4 rum, så du slipper for at have din telefon i samme rum, som nøgler og mønter. Fås i 10 farver og der medfølger håndledsrem og skulderrem.  Denne lækre clutch er lavet i ægte læder på ydersiden og PU-læder p..
99,- 299,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektrisk Neglefil (inkl. 3 ekstra filehoveder) Elektrisk Neglefil (inkl. 3 ekstra filehoveder)
-50 %
Flotte og naturlige negleMed denne smarte neglefil, får du dit ønskede resultat. Der medfølger 3 forskellige filehoveder, som du kan skifte efter eget behov.Anvendelse af de forskellige filehoveder: Den mørke benytter du til at forme din negls ønskede formDen lyseblå benyttes til at udjævne neg..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektronisk badevægt Elektronisk badevægt
NYHED -43 %
Elektronisk badevægt med glas overflade og stort display.Batteri medfølgerLCD displayForskellige vægtenheder kg/lbKapacitet max. 180 kg...
169,- 299,-
Ekskl. Moms:135,-
Elektronisk Slankende Fat Burning Massage Elektronisk Slankende Fat Burning Massage
-50 %
Massere akupunktur punkter i kroppen, lindre træthed og massere hele kroppen.Forbrænde fedt, lokalt organ slankning, Forbedre blodcirkulationen og aktivere nerve under huden, release tryk.Slankende massager til: Stivhed af skuldre, Lammelse af perifere nerver, Inddrivelse af træthed, forbedrer Neura..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Flot multipung i PU læder Flot multipung i PU læder
-85 %
Livet som kvinde ville være meget nemmere, hvis man kunne få en lille praktisk pung med plads til både penge, kort, nøgler og måske den mindre model smartphone. Men samtidig skal den også være feminin. Denne multipung opfylder alle kriterier, så du ikke behøver at slæbe en taske med dig. Pungen..
29,- 199,-
Ekskl. Moms:23,-
Håndklæder - 100% Bomuld, 6 stk Håndklæder - 100% Bomuld, 6 stk
-50 %
Lækre kvalitets håndklæder i 100% bomuld.Håndklæde sæt med 6 stk., som er lavet af 100% bomuld. Håndklæderne er meget absorberende og de bibeholder deres flotte farve og høje kvalitet vask efter vask.  Sættet består af 6 håndklæder i en farve som kan vælges efter ønske:  2 x bade..
149,- 299,-
Ekskl. Moms:119,-
Hyggesokker, Super Bløde
-42 %
Dejlige, superbløde hyggesokker.Ekstremt bløde sokker til brug hjemme eller på skiferien.Sokkerne er one size og passer alle i størrelserne 35-42.Hyggesokkerne er i 100% polyesterFlere farverSokkerne er skridsikre..
69,- 119,-
Ekskl. Moms:55,-
Iron Gym Træningsredskab - Kom i form derhjemme Iron Gym Træningsredskab - Kom i form derhjemme
-63 %
Kom i god form med IronGymIronGym sættes nemt og sikkert fast i en døråbning og er udstyret med en stang, hvor du kan anvende den med et bredt greb, et smalt greb og med håndtag for et neutralt greb. Du kan hive dig op i armene og dermed træne din overkrop og dine arme og hiver du benene med op, så ..
149,- 399,-
Ekskl. Moms:119,-
Kosmetik boks i akrylSkab orden i al din kosmetik og andre småting med disse praktiske kosmetik bokse. De er lavet i transparent akryl, så du nemt kan se, hvad der er i dem. Fås i 3 varianter.Få samlet al din makeup, hårelastikker, smykker, accessories og andre småting i disse kosmetik bokse. Du kan..
89,-
Ekskl. Moms:71,-
Kvasthue med strikmønster
-45 %
Rigtig sød hue med kvast.Kvasthuen er strikket og med blødt for og stor kvast.Flere farverOne size100% Acryl..
99,- 179,-
Ekskl. Moms:79,-
Kvasthue med strikmønster - innuendo
-45 %
Rigtig sød hue med kvast.Kvasthuen er strikket og med blødt for og stor kvast.Flere farverOne size100% Acryl..
99,- 179,-
Ekskl. Moms:79,-
Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys Make-Up Spejl med Touch Screen og LED-lys
NYHED -72 %
Smart make-up spejl med Touch Screen LED og lysFungerer som en iPhone, hvor du tænder ved at klikke på cirklen i bunden af skærmen.Spejlet er blevet super populært på kort tid, da det har et flot og praktisk hvidt LED lys i kanten som giver det perfekte lys til når du skal lægge din make-up. Du kan ..
139,- 499,-
Ekskl. Moms:111,-
Makeupspejl med LED Lys og blæser Makeupspejl med LED Lys og blæser
NYHED -36 %
Et makeup spejl SKAL give dig optimalt syn og lys så du kan få og se alle detaljer med. LED lyset giver dig den bedste lyskilde som simulerer det hvide dagslys som du gerne vil se godt ud i. Blæseren er indbygget og kan på de varme dage give en behagelig brise, så du ikke klistrer til i huden imens ..
159,- 249,-
Ekskl. Moms:127,-
Massage kuglereb Massage kuglereb
NYHED -50 %
Dette massage kugle reb gør det muligt for dig at forkæle dig selv med en opløftende omgang massage. Især efter sport kan det være en god tilføjelse til restitutions processen at massere de trænede områder igennem. Både for at mindske ømhed, men også forebygge skader og øge blodcirkulationen.Fås i f..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Sandsæk til boksetræning med roterende ophæng Sandsæk til boksetræning med roterende ophæng
-30 %
Men denne fede sandsæk som er lavet i solidt og vandtæt materiale kan du få gang i boksetræningen derhjemme, når du har tid og lyst. Den har kraftig kæde, så den kan hænges op i en krog i loftet. Den har et roterende spænde, så du kan få en mere effektiv træning.Detaljer for sandsækkenFå gang i boks..
349,- 499,-
Ekskl. Moms:279,-
Shiatsu massagepude med lys og varme Shiatsu massagepude med lys og varme
-44 %
Utrolig populær og effektiv massagepude som er ideel til massage af nakke, skuldrer, ryg og ben. Massage i hjemmet, på kontoret eller i bilen.Den har 4 roterende massagehoveder, der trænger dybt ind i f.eks. ryggen for at løsne tunge og ømme muskler og hjælper med at frigøre stress, smerte, spænding..
279,- 499,-
Ekskl. Moms:223,-
Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre Shiatsu V2 varme-massagebælte til nakke og skuldre
-56 %
Dette effektive Shiatsu massagebælte med varme og roterende massagehoveder giver en dybdevirkende massage med beroligende effekt. Mange af os har stillesiddende arbejde foran computeren, med skuldre trukket op om ørene og er derfor meget anspændte og har spændinger og smerte i skuldre og ryg. Derfor..
349,- 799,-
Ekskl. Moms:279,-
Slankende leggins 3 par Slankende leggins 3 par
-70 %
Slankende jeans leggings Disse flotte og behagelige jeans leggings har en smart slimfit pasform, der kombineret med stretch materialet gør, at de sidder tæt ind til kroppen. De er rigtig behagelige at have på og har et super trendy skinny jeans look.De er lavet i et super komfortabelt materiale ude..
149,- 499,-
Ekskl. Moms:119,-
Slim Jeans Slim Jeans
-65 %
3 farver og 2 størrelses varianter.Sort Blue DenimGreySlim Jeans er uden knapper, lynlås og trykknapper og derfor altid lige så behagelige, som de er trendy! De ligner jeans, men er lige så bløde som leggings..Og måske bedst af alt slim Jeans har avanceret Slimflex-teknologi, der former din kro..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Smart Watch Smart Watch
-72 % Udsolgt
Super smart gadget som har rigtig mange forskellige funktioner. Betjen din enhed, modtag beskeder om ny aktivitet og foretag og modtag opkald via dit ur. (Så slipper du for at tage telefonen op af lommen eller jakken når den ringer). Du kan optage video og tage billeder med det indbyggede kamera,..
199,- 699,-
Ekskl. Moms:159,-
Snorke fri Nose Clip - Modvirker snorken
-37 %
Ikke flere søvnløse nætter!Nem, hurtig og skånsom løsning der giver dig en forbedret søvn så du bliver veludhvilet. Magneten inde i næseklippen hjælper med at åbne indernæsens passage, der er med til at forebygge snorken så der kommer luftgennemstrømning i næseborene og stopper snorken.Sådan br..
19,- 30,-
Ekskl. Moms:15,-
Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk. Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk.
-61 %
Strap Perfect – BH clips strop holder 6 stk.Løfter busten og støtter brystet for at give den rette fremtoningEliminerer de irriterende stropper, der gnaver sig ind i skulderneNem at bruge og fjerne på få sekunderGiver dig en bedre holdningFungerer perfekt til at skjule BH stropper ved feks. tank top..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Strutz polstret støtte (lindre smerterne i fødderne) Strutz polstret støtte (lindre smerterne i fødderne)
NYHED -29 %
Pas på dine fødder – de skal bære dig igennem hele livet.Med fodstøtte fra Strutz Arch giver du fødderne den lindring og støtte de har brug for med det press de er udsat for hver eneste dag.Ny model i høj kvalitet!Strutz er nem at bruge uanset om du er barfodet eller iført dine sko.Den polstret skum..
49,- 69,-
Ekskl. Moms:39,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 16 stk.
-65 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 16 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 4 stk.
-78 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 4 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
22,- 99,-
Ekskl. Moms:18,-
Tandbørstehoveder til Oral-B - 8 stk.
-74 %
Tandbørstehoveder til Oral-B - 8 stk. 8 stk. tandbørstehoveder der passer til Oral-B el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til alle Oral-B el-tandbørster..
39,- 149,-
Ekskl. Moms:31,-
Teeth whitening / c (tandblegning uden kemikalier) Teeth whitening / c (tandblegning uden kemikalier)
-62 %
Beauty COCO er det perfekte tandblegningsprodukt til dig som ønsker at få lysere og renere tænder uden at komme tilsætningsstoffer og kemikalier i munden som andre på markedet indeholder og så giver det ovenikøbet også en friskere ånde. Beauty cure er aktivt kul fremstillet af 100% ren og natur..
49,- 129,-
Ekskl. Moms:39,-
Toilettaske og makeuppung, flere farver
-57 %
Flot og rummelig toilet og makeuptaske der er god til rejsen.Tasken har en praktisk krog så den kan hænges op på badeværelset under brug.Tasken fås i 3 flotte farver.Vælg mellem Sort, Taupe og Grå..
69,- 159,-
Ekskl. Moms:55,-
Trendy clutch i læder Trendy clutch i læder
-65 %
Alle kvinder bør have en flot clutch til en aften i byen!Denne clutch har en ideel størrelse med ægte læder som følges godt i hånden.Når du skal ud og danse er det ikke noget problem, at have din clutch med, da den har en perfekt håndledsrem så du altid kan holde fast i den når det går lidt stærkt.D..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Trykaflastende gel-såler Trykaflastende gel-såler
NYHED -65 %
Indlægssålerne giver ultra høj komfort, da de beskytter din hæl mod stød, og vibrationer. De reducerer og forebygger også ankel-, knæ- og rygproblemer, og kommer derved både dine fødder og resten af din krop til gode.Sålerne kan vaskes i hånden, og kommer i 2 standard størrelser, som du nemt kan kli..
69,- 199,-
Ekskl. Moms:55,-
Tørklæde High Volume Star
-25 %
Dejlig blødt tørklæde, der passer til den kolde tid.Tørklædet fås i flere farver og farvesammensætninger, det gør at du nemt kan anvende tørklædet sammen med anden beklædning.Størrelse: 190 x 68cmMateriale: 100% PolyesterVægt: 240gMærke: Antonio..
149,- 199,-
Ekskl. Moms:119,-
Tørklæde Sounds Of Silence
-25 %
Dejlig blødt tørklæde, der passer til den kolde tid.Tørklædet fås i flere farver og farvesammensætninger, det gør at du nemt kan anvende tørklædet sammen med anden beklædning.Størrelse: 180 x 65cmMateriale: 100% AcrylicMærke: Antonio..
149,- 199,-
Ekskl. Moms:119,-
Vandtæt elektrisk fodfil Vandtæt elektrisk fodfil
-43 %
Denne smarte elektriske fodfil som er vandtæt og kan anvendes f.eks. underbruseren eller i badekarret, fjerner nænsomt, men effektivt hård hud på fødderne. Den er nem at anvende da den er ledningsfri.Passer perfekt i hånden og er nem og praktisk at bruge.Vandtæt så den kan anvendes under bruseren el..
169,- 299,-
Ekskl. Moms:135,-
Wizzit hårfjerner Wizzit hårfjerner
-67 %
Slip af med uønsket hår nu!Wizzit fjerner uønsket hår hurtigt, nemt og glat fra roden selv de mest vanskelige steder og selv følsomme underarmsområder er ikke noget problem for Wizzit.Wizzit tiltrækker hår som en magnet fra alle vinkler så du vil aldrig overse et eneste hår og virker på alle slags h..
49,- 149,-
Ekskl. Moms:39,-
Wonder Wax (Voks til hårfjerning) Wonder Wax (Voks til hårfjerning)
-60 %
Wonder Wax er perfekt til hjemmevokseren. Den giver et langtidsholdbart resultat som efterladen huden silkeglat i op til ca. 4 uger. Kan bruges fra hoved til tå og klister kun fast til håret og ikke skindet.Er nem at vaske af igen.  Om Wonder Wax:Klister til håret og ikke skindet..
79,- 199,-
Ekskl. Moms:63,-
Viser 1 til 43 af 43 (1 sider)