Menu
Your Cart

Lys og lygter

Lys og lygter til mange formål, Pandelamper, Lommelygter og led lamper

2 stk. flammende LED fakler på spyd med solceller til haven 2 stk. flammende LED fakler på spyd med solceller til haven
-37 %
Du får to stk. super flotte flammende LED fakler til haven med solceller som giver en hyggestemning hele året rundt uden du skal tænke på at lade dem op eller tænde og slukke for dem. De er lavet med en ny flammepære teknologi som ligner en ægte flamme og lader op i dagslys med det indbyggede s..
379,- 599,-
Ekskl. Moms:303,-
Cykellygter led lys, Rød og Hvid
-51 %
Føl dig mere sikker i mørket med disse 100% godkendte cykellygter.Så undgår du både bøder og passer bedre på dig selv og dine medtrafikanter i trafikken.2 LED Cykel Lygter Rød/Hvid1x Rød LED og 1x Hvid LED 2x CR2032 included 3 forskellige lyse funktionerUtrolig nem at montereTåler vandKraftig elasti..
49,- 99,-
Ekskl. Moms:39,-
Ekstrem kraftig lommelygte (55w) Ekstrem kraftig lommelygte (55w)
-50 %
Meget kraftig lommelygte når man har en behov for ekstrem lysstyrke.Har styrke som til professionelle og seriøse brugere leder efter. Har rem så den er nem at gå med når man skal f.eks en tur i skoven, rundt på en arbejdsplads om natten eller er vagtmand. Komme i rigtig fin kuffert så den ..
995,- 1.995,-
Ekskl. Moms:796,-
Kraftig lommelygte i høj kvalitet - m/ kompas i enden
-48 %
High Power lommelygte i god kvalitet som er perfekt til camping, vandreture, jagt eller daglig brug. Har smart kompas i enden. ABS-plastik af høj kvalitet med Soft Touch High Power 1 Watt LED, max output over 100 lumens Stødsikker, vandtæt (ikke til dykning!) Med kompas i enden..
129,- 249,-
Ekskl. Moms:103,-
Kraftig pandelampe der kan justerer lyskeglen (oplader både med USB og solceller)
-48 %
Lille og smart, men utrolig kraftig pandelampe med solceller som også kan lades op med USB-lader.Med denne smarte pandelampe har du altid hænderne fri, så den er meget effektiv når du f.eks. er på jagt, på gåtur i skoven, på arbejde eller bare er et sted der kræver lys og hænderne fri. Lyskegle..
129,- 249,-
Ekskl. Moms:103,-
LED flamme pære LED flamme pære
-55 %
Denne dekorationspære skaber ganske enkelt illusionen af dansende flammer og spreder et hyggeligt og varmt skær i rummet. Pæren har to forskellige lys funktioner, den kan lyse med fast skær eller flammende, og du skifter mellem de forskellige funktioner ved at slukke pæren og derefter tænde den igen..
89,- 199,-
Ekskl. Moms:71,-
LED Strips Light 60 cm LED Strips Light 60 cm
-63 %
Med LED light Strips kan du lyse op alle de steder i hjemmet, hvor der ikke er plads til en lampe.I garagen over værktøjet, i klædeskabet på alle hylder, under køkkenvasken eller andre steder, hvor det er svært at komme til en stikkontakt!LED Light Strips bruger nemlig batterier og kræver derfor ikk..
59,- 159,-
Ekskl. Moms:47,-
LED-pandelampe - 5000 lumens LED-pandelampe - 5000 lumens
Bestseller -66 % Udsolgt
Perfekt til udendørs aktiviteter eller arbejdsmænd med ringe lysforhold. Pandelampen har 3 lys med anti-shattering effekter og ultra skarpt lys. Den kommer med 2 x 18650 genopladelige L-ion batterier.LED-pandelampeLysstyrke: Op til 5000 lumenFlere lys-funktionerGenopladeligJusterbart hovedbånd for ..
169,- 499,-
Ekskl. Moms:135,-
Mini LED lommelygte Mini LED lommelygte
-71 %
Lille smart mini LED lommelygte du kan have med overalt og som er yderst effektiv. Den har desuden monteret en rem, så den kan hænge på f.eks. en nøglekrog eller lign. hvor du kan få brug for den. Måler under 9 cm. i længden.Størrelse: 8.9cm x 3.5cm.Batteri 3 x AAA (medfølger ikke)Materiale: AB..
29,- 99,-
Ekskl. Moms:23,-
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)