Menu
Your Cart

Børnecykler

Er du på udkig efter en ny børnecykel, så tag et kig på vores store sortiment af kvalitets børnecykler. Vi sælger kun cykler hvor kvaliteten er i top og prisen er i bund. Her kan du altid finde et godt tilbud på en ny børnecykel. Hvis du har spørgsmål til størrelser eller andet, så tag endelig kontakt med vores support. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Frozen / Frost 10" Licens Cykel med støttehjul
Udsolgt
Flot 10" Frozen cykel. Cyklen er lavet på licens, af det kendte fima i Italien Aurelia bikes. Lækker europæisk kvalitet, der er fuld på højde med de meget dyrer cykler. Aurelia Bikes er en af de eneste producenter, der dobbelt lakerere deres cykler, samt giver 5 års rustgaranti. Hjulstørrelse: 1..
699,-
Ekskl. Moms:559,-
Flot 12"  Frozen cykel lavet på licens af det kendte fima i Italien Aurelia bikes, lækker europæisk kvalitet der er fuld på højde med de meget dyrer cykler.Aurelia Bikes er en af de enste producenter der dobbelt lakerere deres cykler samt giver 5 års rustgaranti.Hjulstørrelse: 12" aluminium hju..
799,-
Ekskl. Moms:639,-
Frozen / Frost 12" Licens Runner med cykelkurv og cykelstol
-25 %
Flot Runner / løbecykelFrozen runner lavet på licens af det kendte fima i Italien Aurelia bikes, lækker europæisk kvalitet der er fuld på højde med de meget dyrer cykler.Aurelia Bikes er en af de enste producenter der dobbelt lakerere deres runner samt giver 5 års rustgaranti...
299,- 399,-
Ekskl. Moms:239,-
Frozen / Frost 16" Licens Cykel med cykelkurv og cykelstol
-17 %
Flot 16"  Frozen cykel lavet på licens af det kendte fima i Italien Aurelia bikes, lækker europæisk kvalitet der er fuld på højde med de meget dyrer cykler.Aurelia Bikes er en af de enste producenter der dobbelt lakerere deres cykler samt giver 5 års rustgaranti.Hjulstørrelse: 16" aluminium hju..
999,- 1.199,-
Ekskl. Moms:799,-
Sej 12"  Spiderman cykel lavet på licens af det kendte fima i Italien Aurelia bikes, lækker europæisk kvalitet der er fuld på højde med de meget dyrer cykler.Aurelia Bikes er en af de enste producenter der dobbelt lakerere deres cykler samt giver 5 års rustgaranti.Hjulstørrelse: 12" aluminium h..
799,-
Ekskl. Moms:639,-
Spiderman 16" Licens Cykel med støttehjul og drikkedunk
-17 %
Flot 16"  Spiderman cykel lavet på licens af det kendte fima i Italien Aurelia bikes, lækker europæisk kvalitet der er fuld på højde med de meget dyrer cykler.Aurelia Bikes er en af de enste producenter der dobbelt lakerere deres cykler samt giver 5 års rustgaranti.Hjulstørrelse: 16" aluminium ..
999,- 1.199,-
Ekskl. Moms:799,-
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)