Menu
Your Cart

Bordfodboldbord

Bordfodboldbord

Se vores særlig udvalgte bordfodboldborde. Vi har et stort udvalg af fodboldborde i alle prisklasser og typer.

Bordfodboldspil med ben
-53 %
Det perfekte spil til familienFylder ikke meget så kan nemt gemmes væk efter brug, men stadig stort nok til at give den fulde oplevelse af det berømte bordfodboldspil som giver mange timers god underholdning for hele familien eller til når vennerne er på besøg.MÅL: 69*36.5*62cm..
279,- 599,-
Ekskl. Moms:223,-
Stanlord bordfodbold - Capri - med LED lys
-26 % Udsolgt
Stanlord Bordfodboldbord Capri - kvalitet med teleskop stænger udført i robust materialer. Bemærk at Capri leveres med flot LED lys langs siderne, det giver et suverænt flot "look". Velegnet til privat brug, institutioner med mere. Leveres med 4 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet a..
2.599,- 3.499,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Stanlord bordfodbold - Pompeji Stanlord bordfodbold - Pompeji
-20 %
Kvalitet Bordfodboldbord med teleskop stænger udført i robust materialer af mærket Stanlord. Velegnet til privat brug og institutioner. Pompeji bordfodbold leveres med skrå sider og hjørner for hurtigere og sjovere spil. Leveres med 2 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet af massiv..
2.399,- 2.999,-
Ekskl. Moms:1.919,-
Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score
-13 %
Stanlord Bordfodbold Firenze - kvalitet udført i robuste materialer.Bemærk at Firenze leveres med flot LED lys, selv i lidt mørkere rum er det nemt at spille på da der er en flot belysning i bordet. Firenze har indbygget automatisk måltæller, så er du fri for selv at holde styr på målene, det g..
2.599,- 2.999,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Multibord Torino med alt tilbehørTorino multi spillebord 12-i-1 fra Stanlord, leveres komplet med alt tilbehør til de 12 spil. Super lækkert spillebord der vil skabe glæde hos alle sportslige sjæle, der vil altid være et spil til alleBordfodboldPoolAirhockeyBackgammonSkakBowlingBord TennisShuff..
1.199,-
Ekskl. Moms:959,-
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)