Menu
Your Cart

Bordfodboldbord

Bordfodboldbord

Se vores særlig udvalgte bordfodboldborde. Vi har et stort udvalg af fodboldborde i alle prisklasser og typer.

Stanlord bordfodbold - Capri - med LED lys
-26 % Udsolgt
Stanlord Bordfodboldbord Capri - kvalitet med teleskop stænger udført i robust materialer. Bemærk at Capri leveres med flot LED lys langs siderne, det giver et suverænt flot "look". Velegnet til privat brug, institutioner med mere. Leveres med 4 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet a..
2.599,- 3.499,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Stanlord bordfodbold - Pompeji Stanlord bordfodbold - Pompeji
-20 %
Kvalitet Bordfodboldbord med teleskop stænger udført i robust materialer af mærket Stanlord. Velegnet til privat brug og institutioner. Pompeji bordfodbold leveres med skrå sider og hjørner for hurtigere og sjovere spil. Leveres med 2 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet af massiv..
2.399,- 2.999,-
Ekskl. Moms:1.919,-
Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score
-13 %
Stanlord Bordfodbold Firenze - kvalitet udført i robuste materialer.Bemærk at Firenze leveres med flot LED lys, selv i lidt mørkere rum er det nemt at spille på da der er en flot belysning i bordet. Firenze har indbygget automatisk måltæller, så er du fri for selv at holde styr på målene, det g..
2.599,- 2.999,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Multibord Torino med alt tilbehørTorino multi spillebord 12-i-1 fra Stanlord, leveres komplet med alt tilbehør til de 12 spil. Super lækkert spillebord der vil skabe glæde hos alle sportslige sjæle, der vil altid være et spil til alleBordfodboldPoolAirhockeyBackgammonSkakBowlingBord TennisShuff..
1.199,-
Ekskl. Moms:959,-
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)