Menu
Your Cart

Bordspil

Bordspil

Fede og billige bordspil der kan bruges hjemme, i fritidsklubber og mange andre steder. Vi sørger altid for de bedste priser

5 i 1 game set (roulette, poker, black jack m.m.) 5 i 1 game set (roulette, poker, black jack m.m.)
-74 %
Smart 5 i 1 game set til dig der elsker at have gutterne på besøg til et spil poker. Nu har i også muligheden for at spille roulette, black jack, craps osv. med denne boks der indeholder 5 forskellige spil. Kommer i smart metal boks til opbevaring af spillene. Indeholder:5 spil (Roulette, ..
129,- 499,-
Ekskl. Moms:103,-
Beer Pong Bord Foldebart, Inkl 48 Krus + 48 Bolde Beer Pong Bord Foldebart, Inkl 48 Krus + 48 Bolde
-34 %
Komplet sæt, Beer Pong bordet inkl 48 krus og 48 bolde, alt hvad du behøver for at komme igang.Beer Pong leveres i et flot design der er nemt at medbringe eller stille væk efter brug.Bordet leveres i aluminium og med et smart håndtag til at bære bordet i. Beer Pong er et lækkert bord til den de..
549,- 837,-
Ekskl. Moms:439,-
Standard billardkegler i træHøjde: 105 mm Antal i pakken: 5 Stk..
99,-
Ekskl. Moms:79,-
Lækkert sæt med Carom billardkugler..
499,-
Ekskl. Moms:399,-
Bordfodboldspil med ben
-53 %
Det perfekte spil til familienFylder ikke meget så kan nemt gemmes væk efter brug, men stadig stort nok til at give den fulde oplevelse af det berømte bordfodboldspil som giver mange timers god underholdning for hele familien eller til når vennerne er på besøg.MÅL: 69*36.5*62cm..
279,- 599,-
Ekskl. Moms:223,-
Bordtennis bord, Venedig Bordtennis bord, Venedig
-30 %
Bordtennis Venedig, kompakt klap sammen modelKompakt bordtennis bord, der er nem at slå op, og pakke ned, fylder ikke meget.Flot bordtennis bord udført i en robust kvalitet med kraftige ben der sikre en god stabilitet. Bordet er monteret med håndtag, så det er nemt at transportere når det er kl..
699,- 999,-
Ekskl. Moms:559,-
Dartskive i flot trækabinet med 6 pile Dartskive i flot trækabinet med 6 pile
-20 %
Lækkert dart skab med alt tilbehør.Flot kvalitetssæt, klar til brug, lidt bedre end de billige sæt.Smart detalje, på indersiden af lågen, kan scoren skrives på whiteboard, der medfølger tusch, når spillet er over, kan det bare tørres af igen.Der medfølger:Tavle6 x Darts (pile)White board penViskeklu..
399,- 499,-
Ekskl. Moms:319,-
Stanlord Corleone airhockeybord med elektronisk tællerOverfladen har flere små huller til at formidle luften fra den kraftige blæser, hvilket sikre et ensartet og konstant lufttryk, der får luftpuderne til at glide med en hurtig og stabil hastighed.Materialet er højglans lamineret MDF plade.Leveres ..
2.399,-
Ekskl. Moms:1.919,-
Stanlord bordfodbold - Capri - med LED lys
-26 % Udsolgt
Stanlord Bordfodboldbord Capri - kvalitet med teleskop stænger udført i robust materialer. Bemærk at Capri leveres med flot LED lys langs siderne, det giver et suverænt flot "look". Velegnet til privat brug, institutioner med mere. Leveres med 4 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet a..
2.599,- 3.499,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Stanlord bordfodbold - Pompeji Stanlord bordfodbold - Pompeji
-20 %
Kvalitet Bordfodboldbord med teleskop stænger udført i robust materialer af mærket Stanlord. Velegnet til privat brug og institutioner. Pompeji bordfodbold leveres med skrå sider og hjørner for hurtigere og sjovere spil. Leveres med 2 bolde og roterende spiller. Spillestængerne er lavet af massiv..
2.399,- 2.999,-
Ekskl. Moms:1.919,-
Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score Stanlord Bordfodboldbord Firenze Led Lys Med Elektronisk Score
-13 %
Stanlord Bordfodbold Firenze - kvalitet udført i robuste materialer.Bemærk at Firenze leveres med flot LED lys, selv i lidt mørkere rum er det nemt at spille på da der er en flot belysning i bordet. Firenze har indbygget automatisk måltæller, så er du fri for selv at holde styr på målene, det g..
2.599,- 2.999,-
Ekskl. Moms:2.079,-
Stanlord Milano leveres med godkendt K66 gummi bander, K66 er godkendt af BCA, (Billiard Congress of America), de er testet med hensyn til hurtighed og præcisionHar du altid haft drømmen om at få dit eget poolbord kan du her gøre drømmen til virkelighed.Her får du et lækkert stabilt poolbord på..
3.599,-
Ekskl. Moms:2.879,-
Stanlord Milano leveres med godkendt K66 gummi bander, K66 er godkendt af BCA, (Billiard Congress of America), de er testet med hensyn til hurtighed og præcisionHar du altid haft drømmen om at få dit eget poolbord kan du her gøre drømmen til virkelighed.Her får du et lækkert stabilt poolbord på ca. ..
4.599,-
Ekskl. Moms:3.679,-
Stanlord Poolbord AURA LED - 7 fods - Inkl. tilbehør
-10 % Udsolgt
AURA poolbordet fremtræder virkeligt flot når det indbyggede LED lys er tændt, det indbyder til at spille på. AURA er godkendte K66 gummi bander, K66 er godkendt af BCA, (Billard Congress of America), de er testet med hensyn til hurtighed og præcision. Her får du et lækkert stabilt pool bord på ca. ..
6.199,- 6.899,-
Ekskl. Moms:4.959,-
Multibord Torino med alt tilbehørTorino multi spillebord 12-i-1 fra Stanlord, leveres komplet med alt tilbehør til de 12 spil. Super lækkert spillebord der vil skabe glæde hos alle sportslige sjæle, der vil altid være et spil til alleBordfodboldPoolAirhockeyBackgammonSkakBowlingBord TennisShuff..
1.199,-
Ekskl. Moms:959,-
Elegant lamineret designNøjagtig vægtVelegnet til turneringsbrugMateriale: A1 PolyesterVægt: B:2.9 kg / N:2.8kgDette sæt er lavet af A1 polyester; Det elegante design er trykt på ballerne, som derefter lamineres for at give en blank glans til deres overflade...
299,-
Ekskl. Moms:239,-
Viser 1 til 17 af 17 (1 sider)