Menu
Your Cart

Øvrigt

Arctic Air cooler Arctic Air cooler
NYHED -40 %
Sommeren bliver dejlig behagelig når du selv kan justere temperaturen med denne Arctic Air cooler. De varme sommernætter bliver helt befriende afkølet når du benytter denne form for aircondition. Når du har brug for en pause fra solen og varmen, kan du blot tænde for Arctic air cooler og lukke døren..
299,- 499,-
Ekskl. Moms:239,-
Bordskåner (Multicolor) Bordskåner (Multicolor)
-61 %
Smart bordskåner i samme stil som de kendte kugletæpper.100% bomuld fra Nepal i super kvalitet!...
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
Brikker i Multicolour 5 stk - til drikkevare
-50 %
Smart ølbrik i samme stil som de kendte kugletæpperPakke med 5 stk.Diamter: 10 cm.  ..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer) Elektrisk fluesmækker (ketsjer til myg og fluer)
NYHED -61 %
Er du også træt af myg, fluer og hvepse er denne elektriske insekt ketsjer løsningen. Nu kan du slippe af med myggene som sværmer rundt om dig på de dejlige sommeraftner eller fluerne som driller dig når du forsøger at ligge i fred på sofaen og se TV. Denne insekt killer hjælper dig af med banditter..
39,- 99,-
Ekskl. Moms:31,-
LED Brusehoved - Temperaturfølsomt
-57 %
LED-brusehoved der viser vandets temperatur Sæt kulør på badet med dette smarte LED-brusehoved. Vandets stråler lyses op af lysdioder, der skifter farve efter vandets temperatur. Er ideelt til et afslappende bad, så du undgår at brænde dig på det varme vand eller blive overrasket af det kolde vand.L..
159,- 369,-
Ekskl. Moms:127,-
Magic Mesh - Hold insekterne ude Magic Mesh - Hold insekterne ude
-50 %
Træt af at vågne op med myggestik over hele kroppen, som bare klør og klør eller fluerne som holder dig vågen hele natten?Nu kan du slippe for de irriterende insekter med Magic Mesh - det praktiske og smarte myggenet som nemt kan sættes op i døren og effektivt holde uvelkomne gæster ude!. Kan t..
99,- 199,-
Ekskl. Moms:79,-
Pengeskab Pengeskab
-37 % Udsolgt
Lille pengeskab med kode og nøglePengeskabet beskytter dokumenter og værdigenstande mod uautoriseret adgangPengeskabet benytter sig af en elektronisk lås, og er beskyttet mod redskaber såsom skruetrækkere, tænger eller lignendeValgfri sikkerhedskode...
379,- 599,-
Ekskl. Moms:303,-
Stående luftblæser i metal
NYHED
Behagelig stående luftblæser fra Royalty Line, som hjælper dig når der bliver for varmt på kontoret eller i soveværelset.Denne blæser cirkulerer luften i rummet, så indeklimaet forbedres.Blæseren er produceret i metal og kan justeres i 3 vindstyrker.Detaljer:Power: 45WVoltage:220-240V~50/60Hz16” / 4..
299,-
Ekskl. Moms:239,-
Superlim
-80 %
Rigtig stærk superlimBrug denne stærke superlim til hobbyprojekter, modelbygning eller andre steder i husstanden.Hurtigvirkende superlimBrug denne superlim til:GummiMetalGlasPlastikKeramikTræPakke med 4 stk. a 3g...
6,- 30,-
Ekskl. Moms:5,-
Te si mand - teposeholder Te si mand - teposeholder
Bestseller -51 %
Te sien er lavet af silikone i høj kvalitet og du kan skilles manden ad på midten, når du skal påfylde teen. Overkroppen er lavet i solidt materiale, så den kan hænge på kanten af koppen. Måler 8 x 6,5 cm og vejer ca. 30 gram...
29,- 59,-
Ekskl. Moms:23,-
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)