Menu
Your Cart

Flagermusstole

Flagermusstol - Ægte brunt kernelæder Flagermusstol - Ægte brunt kernelæder
-75 %
Flagermusstolen i ægte brunt kernelæder Sæt et nordisk præg på bolig med denne elegante Flagermus stol i tidsløst design. Stolen er fremstillet af tykt kernelæder af høj kvalitet Det kraftige stel er udført i kobberfarvet jern og har en speciel udformning, der givet et unikt og anderledes look. St..
979,- 3.995,-
Ekskl. Moms:783,-
Flagermusstol - Ægte grå kernelæder
-75 %
Flagermusstolen i ægte grå kernelæder og sort stelSæt et nordisk præg på bolig med denne elegante Flagermus stol i tidsløst design. Stolen er fremstillet af tykt kernelæder af høj kvalitetDet kraftige stel er udført i kobberfarvet jern og har en speciel udformning, der givet et unikt og anderledes l..
979,- 3.995,-
Ekskl. Moms:783,-
Flagermusstol - Ægte patineret vintagelæder
-75 %
Flagermusstolen i ægte patineret vintagelæderSæt et nordisk præg på bolig med denne elegante Flagermus stol i tidsløst design. Stolen er fremstillet af tykt vintagelæder af høj kvalitetDet kraftige stel er udført i kobberfarvet jern og har en speciel udformning, der givet et unikt og anderledes..
979,- 3.995,-
Ekskl. Moms:783,-
Flagermusstol - Ægte sort kernelæder Flagermusstol - Ægte sort kernelæder
-75 %
Flagermusstolen i ægte sort kernelæder og kobberfarvet stelSæt et nordisk præg på bolig med denne elegante Flagermus stol i tidsløst design. Stolen er fremstillet af tykt kernelæder af høj kvalitetDet kraftige stel er udført i kobberfarvet jern og har en speciel udformning, der givet et unikt og and..
979,- 3.995,-
Ekskl. Moms:783,-
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)